Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Και οι κρίνοντες κρίνονται

Και οι κρίνοντες, κρίνονται ।Αυτό είπε ο κ Χατζηνικολάου σήμερα. Παίρνω λοιπόν το θάρρος, αφού πρεσβεύει αυτά που λέει, να τον κρίνω.Ο Δημοσιογράφος λέει τις ειδήσεις και τα γεγονότα .
Τώρα το πως μαθαίνει τις ειδήσεις, το καταλαβαίνει ο καθένας, όταν ακούει να λέει ότι ο κύριος Εγγονίδης, ο ακροατής μας από την Γερμανία, μας πληροφορεί ότι η Μπιλτ σήμερα έχει πρωτοσέλιδο τον Γεώργιο Παπανδρέου. Μετά συνεχίζει ο κύριος Χατζηνικολάου και λέει ότι υπάρχει φοροδιαφυγή, διότι οι Έλληνες σκέφτονται ότι το κράτος δεν τους παρέχει αυτά που πρέπει।Δικαιολογημένα τα λέει ο άνθρωπος αν κρίνουμε οτι ζει σε γυάλινο σπίτι και ο real στεγάζεται σε γυάλινο Πύργο και όπως είναι εργασιομανής και αυτοδημιούργητος κινείται μεταξύ γυάλινων κτηρίων και άντε να κάνει μια παραχώρηση στον εαυτό του και να πάει στο τένις κλαμπ.
Που να ξέρει τι γίνεται έξω από αυτά, κουκιά τρώει, κουκιά μαρτυράει Το κράτος κύριε χατζηνικολαου, είμαστε όλοι οι Έλληνες και οι αλλοδαποί, που δεν λέτε λέξη για αυτούς। Εμείς πληρώνουμε τους φόρους μας μέχρι σεντς και εσείς τους πληρώνετε αλλά υπάρχουν και κάποιοι από τον κύκλο σας που τους βλέπουμε στα μανταλάκια ,ότι πήγαν σακούλες των σκουπιδιών στην τράπεζα η ότι τους σταμάτησαν σε σύνορα της αλλοδαπής και είχαν πάνω τους επιταγές εκατομμυρίων, η ότι χρωστάνε στο δημόσιο και μπλόκαραν τις μισές καταθέσεις τους κλπ κλπ Τι να υποθέσω κ χατζηνικολαου, όταν προ ήμερων ακούω τον Γιάννη Ντάσκα να εξομολογείται στην εκπομπή του στο ράδιο ότι,κάποτε τον φώναξε ο Κουρής και του λέει: ελα να κάνεις μια εφημερίδα, αλλά δεν θα γράψεις ποτέ για τους Βαρδινογιάννηδες Τι να υποθέσω εγώ?Ότι εσείς είσθε ο μοναδικός άμωμος,ο real ,ας είναι το πιστεύω, αλλά συνεργαστείτε με πρακτορεία ειδήσεων και να λέτε ειδήσεις. Μην περιμένετε από τον κ Εγγονίδη η από τον Γιώργο από το ψιλό χωριό να σας μεταφέρουν ειδήσεις από ότι διαβάζουν και μην κατηγορείτε τον κόσμο. Τολμήστε να ανακατευθείτε με τον κόσμο, να μάθετε από πρώτο χέρι τα προβλήματα και τα συμπεράσματά σας να είναι, αποτέλεσμα τριβής
Με εκτίμηση και οι κρίνοντες, κρίνονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..