Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Radio and the manipulation of mind


Ένα νέο σύστημα χειραγώγησης της κοινής γνώμης εφαρμόζετε με επιτυχία από ορισμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς και ποιο είναι αυτό; Η ανταλλαγή ηλεκτρονικών μηνυμάτων και sms με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς την ώρα της εκπομπής τους, οι υποχρεωτικά κωφάλαλοι ακροατές νομίζουν ότι επιτέλους αποκτούν φωνή. Το μόνο που αποκτούν ως προς τα sms είναι η απώλεια χρημάτων τουλάχιστον ένα ευρώ που οι ραδιοφωνικοί σταθμοί λένε ότι αυτό το κοστολόγιο είναι απαραίτητο γιατί είναι και από τα μοναδικά έσοδα του σταθμού έκτος των διαφημίσεων για να είναι αντικειμενικοί και όχι εξαρτώμενοι από την εξουσία. Είναι δε και τα e-mails τα οποία είναι αναπόφευκτα αλλά και αυτά διαβάζονται κατά επιλογή για να μην ενοχλούν. Ο δημοσιογράφος έχει τον παλμό της αντιδράσεως του κοινού ανά δευτερόλεπτο. Έτσι διαμορφώνει και την εκπομπή του να είναι ευχάριστη και δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα με τρόπο ώστε να έχουν το μικρότερο κόστος για την εκάστοτε εξουσία που στην ουσία είναι και οι πραγματικοί χορηγοί τους. Ένα μικρό παράδειγμα που συνέβη εχθές περίπου κατά τις 19:00, αναγνώστηκε μήνυμα ακροάτριας που ερωτούσε γιατί μαζεύουν τα όπλα από την εθνοφυλακή στην Μακεδονία. Η απάντηση του δημοσιογράφου ήταν για οικονομία χρημάτων και συνέχισε ότι τα μηνύματα είναι πάρα πολλά και ότι θα προσπαθήσει να τα διαβάσει όλα. Ερωτώ εσάς αν το συνδυάσουμε ότι από τις πρώτες ενέργειες που έκανε αυτή η κυβέρνηση όταν ανέλαβε ήταν η μετονομασία του υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης, αν θυμηθούμε και το τι έλεγε η κυρία Άννα Ψαρούδα Μπενάκη περί απώλειας εδαφών , πράγματα που γνωρίζουμε όλοι μας, ο αφοπλισμός της εθνοφυλακής γίνεται για την οικονομία; Δηλαδή ότι θέλει να πιστέψουμε ο δημοσιογράφος και οι συναυτώ πεμπτοφαλαγγίτες. Θα κλείσω με μια έκφραση που χρησιμοποιούν οι Μεγαρείτες σε τέτοιες περιπτώσεις: Αντε ρε πισωλούρι δημοσιογραφάκο!!!!

2 σχόλια:

  1. Με τον χαβαλέ και το πανηγύρι που στήνετε στην Πλατεία Συντάγματος δεν κάνετε τίποτα , καλύτερα για πάτε στις παραλίες η για καφέ με τάβλι .
    Μόνο όταν μπείτε μέσα θα καταλάβουν ότι ΔΕΝ παίζουμε και ότι είμαστε αποφασισμένοι και τα παίζουμε όλα για όλα και ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ .
    Οργανωθείτε κάντε σχέδιο και βρείτε ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ .
    ΟΧΙ στη Συγκέντρωση παθητικών αγανακτισμένων , αλλά ΝΑΙ στη συγκέντρωση ενεργών αγανακτισμένων πολιτών με νοημοσύνη που να βράζει το αίμα τους .

    Αν και μέχρι την ψήφιση των σκληρών μέτρων , δεν μπούμε μέσα στην βουλή, με σχέδιο, ακόμα κατάληψη του Μάξιμου, του προεδρικού μεγάρου το σπίτι του γ.α.π του αδελφού του, του προέδρου της δημοκρατίας , τότε την βάψαμε , αφού αντιδρούμε παθητικά , το ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ θα μας περνάνε ότι μέτρα γουστάρουν αυτοί , και με το δίκιο τους αφού μας βλέπουν σαν φούσκες , χαβαλέδες και δειλούς .
    Τι περιμένουμε να εξεγερθούμε, περιμένουμε να μας πουν ευγενικά, ορίστε σας δίνουμε τα δικά σας που σας χρήματα που σας βουτήξαμε πίσω , αφού όλα έγιναν κάτω από το τραπέζι παράνομα χωρίς την έγκριση από τους 180 βουλευτές και θέλουν τώρα να επικυρώσουν το μνημόνιο 1 που ΔΕΝ έχει επικυρωθεί , με το μνημόνιο 2 που ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ επικυρωμένο ,και περιλαμβάνει τα νέα σκληρά μέτρα, τις υποθήκες των Ελληνικών νησιών όπως τα Δωδεκάνησα , Επτάνησα , Κρήτη , Θράκη και ένα μεγάλο μέρος της Μακεδονίας λιμάνια αεροδρόμια το νεράκι μας , το φώς μας όπως και άλλες υποθήκες .
    Εξ αλλού τα χρήματα που λένε ότι μας δάνεισαν ούτε κατά φαντασίαν ΔΕΝ μπήκαν στα Ελληνικά ταμεία του κράτους τα έχουν στο λογαριασμό τους , αυτοί που μας τα έδωσαν , είναι όλα εικονικά .
    Είναι κάτι σαν το σχέδιο Μάρσαλ σε νέα μορφή .
    Πρέπει να αγωνιστούμε . Η ελευθερία δεν χαρίζεται, κερδίζεται μετά από πόλεμο και τώρα έχουμε πόλεμο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΝΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.... ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ Ή ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΝ ΣΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ Ή ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΗΣ ΙΣΟΒΙΑΣ ΚΑΘΕΙΡΞΗΣ.

    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΑΛΛΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

    Ο ΟΧΛΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΕΛΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ.
    ΠΑΡΑΔΙΝΕΤΑΙ ΤΥΦΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΌΝ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟ.
    ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΝΕΝΟΗΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ!

    ΟΠΟΥ ΛΑΛΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΟΚΟΡΟΙ ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ...

    ΑΡΑ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ. ΑΠΛΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ" ΟΧΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ.

    ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..