Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.... ΔΙΝΟΥΝ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ.



Οι δημοσιογράφοι σε διατεταγμένη υπηρεσία
Από το πρωί άρχισαν δειλά-δειλά στην αρχή να μιλάνε για την καλή προοπτική της συγκυβέρνησης. Το μεσημέρι κάποιος δημοσιογράφος, Νέστωρ στη ηλικία( τα προσόντα του είναι βέβαια αδιαμφισβήτητα, πρώτον είναι αεκτζής, ασχολείται με αναζητήσεις αοράτων κόσμων και ανεξήγητων, ίσως και για αυτό δεν μπορεί να δει την πραγματικότητα), έλεγε και έστρωνε το έδαφος για την ερώτηση τη ρητορική : « Αν θα φύγουν αυτοί οι πολιτικοί ποιος μένει για να κυβερνήσει την Ελλάδα;». «Είμαστε σε αδιέξοδο» δήλωνε με θέρμη και γνήσιο προβληματισμό για την φτωχή πατρίδα ο εν λόγω δημοσιογράφος. « Ποιος θα κυβερνήσει, ποιος θα αναλάβει τα ηνία αυτού του έρμου τόπου» αναρωτιόταν. Η απάντηση δόθηκε αργότερα σαν σκυταλοδρομία σε όλα τα δελτία ειδήσεων, λύση : η συγκυβέρνηση. Λοιπόν κύριοι Δημοσιογράφοι για να τελειώνουμε εδώ που φτάσαμε, καλύτερα να αναλάβει το Υπουργείο Οικονομικών ο Λαθούρης ο Μπακάλης που είναι σίγουρα ότι θα τα καταφέρει διότι είχε επιτυχημένο μπακάλικο, και θα τα καταφέρει καλύτερα και από κάποιον που επονομάζεται το σκουφί του αλόγου και από τον οξύθυμο και μαινόμενο ( προς τους Έλληνες μόνο) στρατηγό Βενιζέλο που τολμά να παραχωρεί την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας στην τρόικα λες και την κληρονόμησε από τη γιαγιά του λέγοντας «Καλοδεχούμενη η τρόικα στην Ελλάδα, είναι μεγάλη επιτυχία με χαρά να τους δεχτούμε». Έξω από τις βίλες σας και πέρα από τις προσωπικές ασφάλειές σας υπάρχουν άξιοι άνθρωποι οι οποίοι και διπλώματα έχουν και μεταπτυχιακά, ξέρουν τι θα πει δουλειά έχουν βγάλει έστω και ένα ευρώ, εκτιμούν τον ιδρώτα του ανθρώπου δίπλα τους, δεν έχουν την έδρα στην βουλή κληρονομιά από τον μπαμπά τους, τον παππού τους ή τον θείο τους ή χρήματα από τον εργολάβο πατέρα τους, που, να ‘στε, σίγουροι μπορούν να κυβερνήσουν σωστά αυτό τον τόπο.

1 σχόλιο:

  1. Εκτός από τό δούλεμα που μάς κάνουν τά ΜΜΕ καί οι αχυράνθρωποι τών καναλιών ειδικότερα, δέν έχουν καταλάβει ότι μετά τό πολιτικό "φατούρο" που αναπόφευκτα θά πέσει, από ότι δείχνουν τουλάχιστον τά πράγματα, θά υπάρξει & δημοσιογραφικό "φατούρο" διότι συμμετέχουν & αυτοί στό έγκλημα.
    Μιλάμε δηλαδή γιά τόν εγκεφαλικό βιασμό που καθημερινά υποβάλλουν στούς Έλληνες πολίτες, οι ίδιοι & τά διαπλεκόμενα αφεντικά τους, προκειμένου νά υπάρξει λαική χειραγώγηση & μεθόδευση υπέρ τών πολιτικών & τών μεγάλων αφεντικών.
    Στό παρελθόν συμμετείχαν τά ΜΜΕ & οι εκδότες & στήν περίφημη Ληστεία τού χρηματιστηρίου 1999.....
    Η μεγαλύτερη τιμωρία που μπορούν οι Έλληνες πολίτες νά τούς επιβάλλουν, είναι η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ από τίς τηλεοράσεις.
    Τό αποτέλεσμα θά είναι, ΜΗΔΕΝ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, άρα θά αναγκαστούν νά ΜΕΙΩΣΟΥΝ τά τιμολόγια τών διαφημήσεων, τό οποίο ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ περνάει στά καταναλωτικά προιόντα ΚΑΙ τίς υπηρεσίες.
    Ετσι ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ θά έχουμε & φθηνότερα προιόντα εν μέσω κρίσης.
    Η μείωση τών διαφημιστικών εσόδων, θά έχει ώς αποτέλεσμα, τήν ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ τών λειτουργικών εξόδων & μισθών οπότε θά αναγκαστούν και θά κλείσουν, μέ αποτέλεσμα νά απελευθερωθούμε εγκεφαλικά-πνευματικά & νοητικά.
    Θά ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ επίσης & από τίς ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΕΣ, αλλά & τούς πολιτικούς ΛΗΣΤΑΡΧΟ-ΚΟΠΡΙΤΕΣ οι οποίοι μπαίνουν μέσα στό σπίτι μας, μέ τό έτσι γουστάρω καί λένε τίς παπαρο-δημαγωγίες τους, γιά δημιουργία θετικού κλίματος καί συγκεκριμένα γιά λόγους ψηφοθηρίας & αποφυγής πολιτικού "φατούρου".
    Τό δόλωμα τής τηλεόρασης γιά τούς αρσενικούς είναι τό ΚΛΩΤΣΟΣΚΟΥΦΙ & τό δόλωμα γιά τόν θηλυκό πληθυσμό είναι η Τούρκικη σαπουνόπερα....
    ΑΠΟΧΗ από τά ΜΜΕ ΤΩΡΑ - ΟΧΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ.Καί ΜΗ μού πείτε ότι θά στεναχωρηθείτε που θά μείνουν χωρίς δουλειά οι τηλεπαραθυράνθρωποι, διότι τότε πολύ χαμηλό δείκτη νοημοσύνης, τά θέλει ο πισινός σας καί πάτε ΚΑΙ γυρεύοντας, ΑΡΑ πολύ καλά κάνουν καί σάς ληστεύουν καί σας δουλεύουν οι πολιτικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..