Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως



Τι έγινε και τι μας περιμένει. Εμείς τι θα κάνουμε?
ΣΑΡΑΓΕΒΟ 1908 εποχή ειρήνης. Η Αυστρία απέσπασε τις εκβιομηχανισμένες Βοσνία, Ερζεγοβίνη που συνόρευαν με τις Αυστριακές πετρελαιοπηγές και με την Τεργέστη. Το 1908 η ημιαυτόνομη Βουλγαρία ανεξαρτητοποιήθηκε προικοδοτημένη από τον Κάιζερ με βλέψεις στην Θεσσαλονίκη και σε τρεις Μακεδονίες. Το 1911 η Ιταλία απέσπασε την Λιβύη και τα Δωδεκάνησα(πετρέλαια). Το 1912 ξαναμοιράζουν τουρκικά εδάφη οι βαλκανικές χώρες. Το 1919 ιδρύει η Ιταλία το βασίλειο της Αλβανίας (πετρέλαια, άσφαλτος). Το Μάρτιο 1919 η Αγγλία επιτρέπει να βγουν δύο ελληνικές μεραρχίες στην Σμύρνη και να πάνε μέχρι Σαγγάριο, Ουκρανία στο διάβολο για το καλό μας. Διατάζει την αποχώρηση του ελληνικού στρατού το 1919 από την Αλβανία για να φτιαχτεί η << Ελλάδα των τριών ηπείρων>> χωρίς την Βόρεια ‘Ήπειρο. Το 1923 κατάληψη της Κέρκυρας από τη Ιταλία. ΤΟ 1926 Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Το 1926 η Αγγλία επέβαλε τον βασιλοφασισμό, το 1940, η Ιταλία βύθισε το <<ΕΛΛΗ>> το 1940 αγγλικός στρατός στην Ελλάδα με την Τουρκία ουδέτερη. Το 1941 η Ιταλία ορίζει κυβέρνηση Τσολάκογλου στην Αθήνα και Τσάμηδων στα Γιάννενα. Ιδρύει το Βατικανό τα βασίλεια της Κροατίας και Πίνδου( άσφαλτος), έκανε Ιταλικό έδαφος τα Επτάνησα. Η Γερμανία έκανε τη Μακεδονία Βουλγαρική επαρχία. Τον νομό Έβρου οι Γερμανοί τον έκαναν ουδέτερη ζώνη, κάτι σαν λωρίδες της Γάζας. Σήμερα κυκλοφορούν χάρτες συμμάχων μας με ελληνικά εδάφη. Το μόνο που δεν αναφέρουν οι λεπτομερείς χάρτες είναι η θέση των πετρελαιοπηγών και των κοιτασμάτων ασφάλτου.

1 σχόλιο:

  1. ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ29 Οκτωβρίου 2011 στις 7:49 μ.μ.

    Ξεχάσατε τό εξής....

    Τό 1941, μετά τήν άφιξη τών Γερμανών στήν Αθήνα, ο επικεφαλής στήν Κρήτη που είχε τήν Διοίκηση τών Δυνάμεων τού νησιού ήτο ΑΓΓΛΟΣ αξιωματικός.
    Ο Αγγλικός στόλος (εάν θυμάμαι) καλά είχε περικυκλώσει τήν Κρήτη, διότι περίμενε ο Άγγλος Διοικητής κατά τήν ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, τήν απόβαση τών Γερμανών διά θαλάσσης.
    Αυτό είχε σάν αποτέλεσμα νά μήν εφοδιάζεται κανονικά η Κρήτη καί οι κάτοικοι νά λιμοκτονούν από τήν πείνα....
    Όταν τό έμαθε ο Τσώρτσιλ, έδωσε εντολή καί άλλαξε διάταξη ο Αγγλικός στόλος.
    Τελικά όπως όλοι γνωρίζουμε, οι Γερμανοί αφίχθησαν στήν Κρήτη, από αέρος!
    Επίσης οι Άγγλοι ευθύνονται καί γιά τό σαμποτάζ τής γέφυρας του Γοργοπόταμου..... Τό σαμποτάζ έγινε γιά νά μήν (όπως ισχυρίζοντο) πηγαίνουν εφόδια τών Γερμανών, στήν Βόρεια Αφρική στήν στρατιά τού ERWIN ROMMEL!!!
    Μά καλά ρέ παιδιά... αφού η μάχη στήν Βόρεια Αφρική είχε λήξη, καί δέν υπήρχε λόγος γιά τό γκρέμισμα τής γέφυρας τού Γοργοπόταμου, τότε γιατί τήν γκρεμίσανε;;;
    Απλούστατα γιά νά μπορούν από εκεί νά πατήσουν πόδι στήν Ελλάδα, νά έρθουν σέ επαφή μέ τούς αντάρτες τού Άρη Βελουχιώτη στήν αρχή & μετέπειτα μέ του Ναπολέοντα Ζέρβα, όπου όλοι μαζί συμφώνησαν, (παραπληροφορώντας τούς Έλληνες αντάρτες) ότι ΠΡΕΠΕΙ νά γίνει τό σαμποτάζ πάσει θυσία!
    Μετά τήν μάχη μοίρασαν καί χρυσές λίρες, ώς αμοιβή πρός τούς αντάρτες καί τών 2 σωμάτων....
    Μεγαλύτερη ΠΑΝΟΥΚΛΑ στήν χώρα μας έχουν προκαλέσει ΠΡΩΤΑ οι Πολιτικοί μας, ΜΕΤΑ οί ΑΓΓΛΟΙ & ΜΕΤΑ οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..