Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Μια ερώτηση ,δεν ξέρω αν έχει και σημασία για εσάς κύριε Λοβέρδε μου .


Ξεκίνησα να πληρώνω ασφαλιστικές μου εισφορές με ισοτιμία 1$ =15δρχ
Και εν συνεχεία 1$==30δρχ   και πάντα πλήρωνα την μεγαλύτερη κλίμακα, σήμερα γιατί με πληρώνεται με ισοτιμία 259,16δρχ =1$ τι σας έφταιξα εγώ και οι άλλοι συνταξιούχοι? Μήπως επειδή γεννηθήκαμε και παραμένουμε Έλληνες ?
Εσείς  προσωπικά υπερασπιζόσαστε στα δικαστήρια με υπέρμετρο σθένος την εξτρεμιστική οργάνωση και καταδικασμένη από την δικαιοσύνη Scientology.
Είναι σύμπτωση ότι όλα αυτά τα πρόσωπα που βοήθησαν την Scientology κατέλαβαν ζωτικές κυβερνητικές θέσεις επί ΠΑΣΟΚ αλλά και ΝΔ?
Ο κ. Λοβέρδος, αφ΄ότου υπερασπίστηκε τους Σαηεντολόγους επιτιθέμενος στην Ορθόδοξη Εκκλησία, τοποθετήθηκε στη θέση του στο Υπουργείο Εξωτερικών μετά από την παραίτηση/απομάκρυνση του προκατόχου του στη γνωστή υπόθεση, όπου ο προκάτοχος του φέρεται να μην συμβιβαζόταν με τις επιθυμίες ηγετικών κύκλων του Υπουργείου σχετικά με τη διάθεση κονδυλίων σε διάφορες αμαρτωλές «Μη κυβερνητικές οργανώσεις». Πώς είναι δυνατόν να είναι μη κυβερνητικές και να χρηματοδοτούνται με κυβερνητικά κονδύλια; Αυτό όμως είναι άλλο θέμα.
Για εμάς τους απλούς Έλληνες γιατί δεν δείχνεται λίγο ενδιαφέρον και το μόνο που κάνετε είναι ψαλίδι και σίγουρος θάνατος με τα δηλητήρια φάρμακα που θέλετε να μας ταΐσετε? Είστε ρατσιστής!!!! Μετα λόγου γνώσεως  


     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..