Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Έκοψε το νήμα της ζωής του.


Ήταν ένα ανοιξιάτικό πρωινό. Ο κόσμος  πήγαινε στις δουλειές του,  σκυθρωπός από τις σκοτούρες και τα βάσανα που του έχει επιβάλει η Κυβέρνηση του Μνημονίου. Ξαφνικά ακούστηκε ένας πυροβολισμός στη πλατεία Συντάγματος. Ο κόσμος σταμάτησε να δει τι συνέβη. Ο Δημήτρης Χριστούλας είχε
βάλει τέλος στη ζωή του, δίπλα από ένα δένδρο της πλατείας. Κανείς δεν μπορούσε να καταλάβει το τι ακριβώς είχε συμβεί, έως ότου απεκαλύφθη ένα σημείωμα στη τσέπη του μεταστάντος. Το σημείωμα έριξε άπλετο φως στο γιατί ο συμπολίτης μας, έβαλε τέλος στη ζωή του.   
Θα μπορούσε αυτό να το κάνει και στο σπίτι του, αλλά δεν το έκανε. Κατέβηκε στη πλατεία Συντάγματος απέναντι από τη Βουλή των Ελλήνων για να δώσει  ένα μήνυμα με πολλαπλές κατευθύνσεις. Πρώτα στους 300 του Κοινοβουλίου και ιδιαίτερα στους Κυβερνόντες, λέγοντας τους ότι: «Δεν μπορώ να βρω άλλο τρόπο αντίδρασης εκτός από ένα αξιοπρεπές τέλος». Μετά στη τρόικα υπενθυμίζοντας ότι: «Το φάρμακο που συνεχίζετε να χορηγείτε στον ασθενή δεν είναι κατάλληλο και θα πρέπει να το αλλάξετε, αν θέλετε ο ασθενής να επιβιώσει». Και τέλος το μεγάλο μήνυμα το έστειλε στους συμπολίτες του λέγοντάς τους ότι: « Εγώ έφυγα από αυτό το μάταιο τούτο κόσμο για να μπορέσω να ξυπνήσω τις συνειδήσεις σας. Ίσως τώρα μπορέσετε να ψηφίσετε με δύναμη πετώντας όλους αυτούς τους άχρηστους έξω από τη Βουλή.
Ας ελπίσουμε ότι ο θάνατος του Δημήτρη Χριστούλα θα συγκινήσει αρκετούς συμπολίτες μας για να σκεφτούν την ημέρα των εκλογών ποιους πρέπει να ψηφίσουν για να μπορέσουν να ζήσουν τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας καλύτερα στη χώρα που γεννηθήκαμε και αγαπάμε.
Λουκάς Χόνδρος 

1 σχόλιο:

  1. Oι ΑΧΡΗΣΤΟΙ είχαν τό ΘΡΑΣΟΣ νά βγούν στά κανάλια καί νά οικειοποιηθούν τό γεγονός γιά λόγους ΨΗΦΟΘΗΡΙΑΣ!
    Σιγά τά λάχανα! Καί νομίζουν ότι τίς φάγαμε εμείς τίς ΣΤΟΚΙΕΣ
    που πετάξανε μέ τίς δηλώσεις τους!
    ΠΟΥΛΟΒΕΡ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..