Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ



 
Αν και ο Λαός τους έδωσε το στίγμα που πρέπει να ακολουθήσουν τα κόμματα μετά το αποτέλεσμα των εκλογών, δηλαδή την υποχρεωτική συνεργασία μεταξύ τους για να βγει η χώρα από τη κρίση, αυτά δεν έχουν αντιλήφθη τι ακριβώς συνέβη.
 
Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ δεν μπορούν να συνέλθουν ακόμη από το χαστούκι που δέχτηκαν από την απόφαση του Λαού που τους τιμώρησε παραδειγματικά για τα όσα αποφάσισαν χωρίς τη συγκατάθεσή του. Πιστεύω ότι θα παραμείνουν σταθεροί στις απόψεις τους αν και υπάρχει χώρος για συνεργασία. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν περίμενε αυτό το αποτέλεσμα και όταν δεν είσαι προετοιμασμένος γι’ αυτό που περιμένεις δεν έχεις τη δυνατότητα να διαχειριστείς τη νέα κατάσταση η οποία σε υποχρεώνει να μπεις στο χορό και να αποδείξεις ότι ξέρεις να χορεύεις. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ νόμιζαν ότι θα είχαν μεγαλύτερη επιτυχία αλλά διεψεύσθησαν και παρουσιάζουν μια αλαζονική τάση η οποία δεν συνάδει με την κρίσιμη κατάσταση στην οποία βρίσκετε η χώρα. Το ΚΚΕ εμμένει στις απόψεις του χωρίς δυνατότητα προσαρμογής και είναι πληγωμένο από την επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ και την υποχώρησή του στην πέμπτη θέση. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα αποτυπώσει τη συμπεριφορά της μέσα στο Κοινοβούλιο και τότε θα μπορέσουμε να πάρουμε θέση διότι έξω από το χορό όλοι κάνουν υποδείξεις όταν όμως μπουν μέσα έχουμε αλλαγή συμπεριφοράς, ο χρόνος θα δείξει. Η ΔΗΜΑΡ είναι μεταξύ σφύρας και άκμονος και θα είναι δύσκολο να αποφύγει το μη χείρον βέλτιστο.  
Παρόλο που οι εκλογές τελείωσαν, οι αρχηγοί των κομμάτων συμπεριφέρονται λες και είμαστε ακόμη σε προεκλογική περίοδο και κοιτάζουν πώς θα σώσουν το τομάρι τους αδιαφορώντας παντελώς για τη χώρα, η οποία κινδυνεύει από τους εξωτερικούς εχθρούς που καραδοκούν, αλλά και από την ακυβερνησία που επέρχεται και ίσως οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Η εντολή του Λαού ήταν σαφής, βρέστε λύση εδώ και τώρα, ζητώντας μια τεκμηριωμένη και υπεύθυνη αναδιαπραγμάτευση η οποία θα συνοδεύεται από δραστικές περικοπές δαπανών, διοικητικές και πολιτικές μεταρρυθμίσεις και ανακούφιση της κοινωνίας και της αγοράς από την άδικη φορολογία της λιτότητας.  Διότι εάν δεν τα βρείτε θα υποστείτε τις συνέπιες οι οποίες θα είναι οδυνηρές για όλες τις πολιτικές παρατάξεις, καθώς θα εμφανιστούν νέες πολιτικές δυνάμεις οι οποίες είναι διατεθειμένες να βοηθήσουν την Ελλάδα να βγει από το τέλμα.
Λουκάς Χόνδρος

2 σχόλια:

  1. Πρέπει νά καταλάβουν οι πολιτικοί απατεώνες ότι ψήφο θά πάρουν μόνο από τά κομματόσκυλα ΟΧΙ από τούς Έλληνες πολίτες!
    Τό ΠΑΣΟΚ εξαιρείται διότι κάνει συστηματικά ή κλασσικά εάν θέλετε Ελληνοποιήσεις μεταναστών, Μάρτιο δέ καί Απρίλιο οι Ελληνοποιήσεις τίς κυρίας Φώφης Γεννηματά έδιναν καί έπαιρναν!
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΤΕ ΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ....
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ!
    ΜΑΖΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΣΚΥΛΑ, ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..