Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Το: Διαφωνώ με ότι λες αλλά θα υποστηρίζω μέχρι θανάτου το δικαίωμα να τα λες.


Ποιος φταίει ο θύτης η το θύμα? Δεν το περίμεναν και το επιζητούσαν  τα ΜΜΕ ?Ποιος υπέθαλψε και καλλιεργούσε όλα αυτά τα χρόνια συμπεριφορές  σκληρές για να ανεβάζουν τηλεθέαση ?Επέτρεπαν  εκφράσεις τύπου τα αρχίδια  μου τα έχω  εγώ σε ωοθήκες,....
εγώ θα κάνω το τσιγάρο μου και σεις κάντε ότι θέλετε. Κύριε Παπαδάκη, εγώ προσωπικά που δεν παρακολουθώ  τηλεόραση τα έχω  ακούσει δέκα φορές τουλάχιστον από την συμπαθέστατη και το λέω ειλικρινά κυρία Κανέλλη. Όταν μεγαλώνουμε παιδιά και δεν αφιερώνουμε χρόνο για την ανατροφή τους και την για την  πνευματικής τους  καλλιέργεια ,αυτές οι συμπεριφορές είναι αυτονόητες ότι θα συμβούν, και είμαστε όλοι  υπεύθυνοι που επιτρέψαμε όλα αυτά τα χρόνια  να ανεχόμεθα  γονείς  να εργάζονται  δυο δουλειές  για να τα βγάζουν πέρα με αποτέλεσμα να μην αφιερώνουν ούτε πέντε λεπτά την ημέρα στα παιδιά τους.Ο  ζωγράφος η ο γλύπτης έχουν μια εικόνα όμορφη και με αυτή στο μυαλό εργάζονται, αυτά τα παιδιά τι όμορφο βλέπουν για να το μιμηθούν ?Μόνον όταν είναι παρέες παρέες  όπου ανήκουν αρχίζουν να υπάρχουν.  Τα μάτια και τα αυτιά ενός νέου το μόνον που αντιλαμβάνονται είναι ασχήμια, πολιτικοί που τα πιάνουν, ανύπαρκτη  Δικαιοσύνη, στρατός  ευνουχισμένος και από υλικά αλλά και από έμψυχο υλικό διότι οι περισσότεροι στρατιώτες είναι  ζόμπι από τον μπαφο όπως λέγετε στην γλώσσα τους.  Έλληνες να χάνουν την δουλεία τους για να προσλάβουν μετανάστες με ποιο λίγα χρήματα, γεροντάκια της διπλανής πόρτας τους να ληστεύονται  και να πεθαίνουν  για λίγα ευρώ. Περιοχές ολόκληρες να μετατρέπονται σε γκεττο  και κανείς να μην αντιδρά.Ο κάθε νέος  έπρεπε να λέει  Εγώ θα αλλάξω τον κόσμο, μερικοί το τολμούν αυτό είναι υγεία ,άσχετα αν έχουν πάρει το σωστό δρόμο, όλοι  υποκειμενικά τα βλέπουν.
Τρείς  ρήσεις είχαν ξεχάσει στο  πάνελ και ο υπεύθυνος δημοσιογράφος .
Το: Διαφωνώ με ότι λες αλλά θα υποστηρίζω μέχρι θανάτου το δικαίωμα να τα λες.Βολτέρος.
Ό συ μισείς, ετέρω μη ποιήσεις. Χιλέλ.
Ουδείς εκών κακός .Σωκράτης 
Σε αυτό το γεγονός που συνέβη το μόνον που έπρεπε ήταν σιωπή, αλλά ήθελα να εκθέσω τις σκέψεις μου  διότι άκουσα την κυρία Κανέλλη  να λέει Να τον χαίρετε η μάνα που τον έχει.Ανεπίτρεπτο. Κυρία Κανέλλη γνωρίζεται το παιδί σας πως θα συμπεριφερθεί μεθαύριο ? Σαν χριστιανή που  είστε και σαν μάνα και με την λογική που σας διέπει κάντε το μεγαλύτερο βήμα που έχει κάνει Έλληνας πολιτικός και ανακαλέσετε τη μήνυση που έχετε κάνει ή θα κάνετε , συγχωρέστε τη συμπεριφορά αυτού του παιδιού και δείξτε την ανωτερότητα σας . Δεν θέλω να γίνω υπερασπιστής του νεαρού αλλά ακράδαντα πιστεύω ότι και αυτός το έχει μετανιώσει . Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθων βαλέτω.  

1 σχόλιο:

  1. Σωστά τά λέτε εσείς κύριε bloger αλλά από εδώ έχει περάσει ο Τυφώνας τού προοδευτικού οικου ανοχής καί δέν έχει αφήσει τίποτε όρθιο στό πέρασμά του τά τελευταία 38 χρόνια.
    Επίσης θυμίζω τήν λαική παροιμία - "τό ψάρι βρωμάει από τό κεφάλι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..