Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Το πετρέλαιο στο Αιγαίο φέρνει τον πόλεμο, την χρεωκοπία και το πέρασμά του σε συνεκμετάλλευση.


Όλοι οι πολίτες είναι χωρίς πληροφόρηση ότι ενέχυρο της αποπληρωμής του τόσο αμυντικού εξοπλισμού και εγγύηση της εξυπηρέτησης των δανείων του δεν μπορεί να είναι τα άδεια ταμεία,.... οι υπογραφές των πρωθυπουργών, των αρχηγών των κομμάτων, η νεκρανάσταση της αποβιομηχανισμένης οικονομίας μας ή η παραοικονομία μας αλλά σήμερα οι λιτότητες και αύριο τα πετρέλαια του Αιγαίου. Ασφαλισμένα σε εποχή πτώσης.....
της τιμής τους στα εθνικά μας εδάφη από τους οκτώ γίγαντες χωρίς να πληρώνουν αποθήκευτρα. Δίπλα μας έχει ήδη ανταλλαγεί το πετρέλαιο με σκάρτα όπλα και ανοικοδόμηση στο Ιράκ μέχρι το 2046. Στον Λίβανο με καραμπίνες και δέκα ιδιωτικούς στρατούς ανταλλάσσονται τα τελευταία δολάρια της άλλοτε κραταιάς του χρηματαγοράς. Στο Τσαντ πριν την άντληση φυτεύονται αεροδρόμια και μεταφέρονται ξένα στρατεύματα.
Λίγοι γνωρίζουν από τα οικονομολογούντα τέρατα των αμυντικών δαπανών ότι τα ανταλλακτικά και τα καύσιμα του τόσο περίεργου εξοπλισμού μας δεν θα βρίσκονται στις αποθήκες μας ούτε και στην Νέα Σμύρνη, αλλά στις αποθήκες της Σμύρνης και του ΝΑΤΟ. Τα με τόσες θυσίες αγορασμένα όπλα βρίσκονται κάτω από την επιτήρηση Ακτίου, του έκτου στόλου και δια μέσου αυτών οι Τούρκοι θα γνωρίζουν την κίνηση και ενός λόχου, αμαξοστοιχίας, αεροπλάνου, πυραυλακάτου κ.λ.π.
Η Τουρκία είναι πολύ πιο κοντά από ότι η Καρχηδόνα από την Ρώμη. Σε πέντε ώρες με ΝΑΤΟική κάλυψη βρίσκονται οι Τούρκοι στον Βόλο και όσοι ψήφισαν τις πολεμικές δαπάνες με μπροστάρη τον Γλέζο να πεταχτούν να φέρουν τα ανταλλακτικά σαν τον Κωνσταντή που επέμενε και αυτός να παντρέψει την αδελφή του στα ξένα. Όπως πάμε οι εξοπλισμοί μας για να φτουρίσουν πρέπει να είναι στο συν των αντιπάλων μας Τουρκίας, , έκτου στόλου και τα ανταλλακτικά τους σε κρυφές αποθήκες, όπως στα κρυφά σχολεία. Δηλαδή με δελτίο και συσσίτια, τις βέρες μας και τα δόντια μας να δώσουμε, δεν φτάνουν παρά μόνο με διαβατήριο στην Θράκη και τα Νησιά.
 είδομεν, ίδωμεν, οψόμεθα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..