Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Περιμένοντας τον Πόλεμο που θέλουν άλλοι.


Διαβάζοντας το άρθρο του http://www.geostrategic.ru/core/?p=337  μου ήρθαν στο νου μέρες που Πρωθυπουργός  της χώρας ήταν ο Γ Παπανδρέου ο Γέρος της Δημοκρατίας και ο κόσμος έβγαινε στους δρόμους φωνάζοντας  Τζόνσον βγάλε το φέσι διότι αυτός από τις ΗΠΑ  υποστήριζε την Τουρκία και αδικούσε την Κύπρο. Απειλούσε τότε ο Αμερικανός Πρόεδρος και έκανε δηλώσεις φιλοτουρκικές την μια πίσω από την άλλη. Οι  δηλώσεις αυτές άφηναν να εννοηθούν  ότι  κακό ........
μπορούσαμε να πάθουμε σαν χώρα  ήταν δεδομένο διότι  διαφωνούσαμε και δεν συμμορφώνομεθα προς τας υποδείξεις .Όλοι περίμεναν πόλεμο. Ξαφνικά οι εφημερίδες ενώ έγραφαν(όχι σαν σήμερα συνοδοιπόροι των ΗΠΑ  και της Τουρκίας) πρωτοσέλιδα  εξαφάνισαν εντελώς το θέμα . Επεκράτησε μια μεγάλη ΣΙΩΠΗ και να τι είχε συμβεί. Ελληνικός επίλεκτος στρατός  είχε αποβιβασθεί στην Τουρκία σε μικρές ομάδες με εντολές  να κάνουν δολιοφθορές  τρομερές  που σε σύγκριση με ότι είχε γράψει μέχρι τότε η παγκόσμια  ιστορία να φάνταζαν παιχνίδι. Υδραγωγεία αεροδρόμια στρατώνες πόλεις ολόκληρες ήταν σαν στόχοι. Το, τι,  είχε πράξει ο Γέρος της Δημοκρατίας ,το γνωστοποιεί στους Αμερικανούς και αυτοί συσκέπτονται τα βάζουν από δω ,τα βάζουν από κει, διασταυρώνουν πληροφορίες, (προδότες υπήρχαν και θα υπάρχουν) αντισχέδιο δεν υπήρχε, τον Τζόνσον τον έπιασε  κόψιμο και έκοψε  τις δηλώσεις, οι δε Τούρκοι τα γύρισαν και άρχισαν, βρε  αφέντη ΓΙΩΡΓΟ  που είμαστε  καρντάσια βρε που εμείς και ότι θέλεις , ησύχασαν όλοι μέχρι την προδοσία το 1974….
Ο Στρατός μας όμως ήταν στην Τουρκία, νύχτα πέρασε από τα νησιά μας και πήγε απέναντι ,πως θα έρθει πίσω χωρίς να γίνουν ρεζίλι οι σύμμαχοι;; Την λύση την δώσαμε πάλι εμείς. Είπαν στον επικεφαλή Ναύαρχο του 6 στόλου να κάνει ασκήσεις αποβατικές στα παράλια της Μ Ασίας. Έβγαιναν 20 αμερικανοί και σε μισή ώρα γύριζαν 150 μαζί με τους Έλληνες μέχρι το βράδυ τους είχαν μαζέψει όλους και τους αποβίβασαν στο Πασαλιμάνι την άλλη μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..