Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΤΕΟ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ http://www.parapolitika.gr/ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΣΑΣΙ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.Η ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ.


Σαμαράς: Ξεκινάω πόλεμο στο παραεμπόριο, όπως ο Μιχαλολιάκος
Αγώνα κατά του παραεμπορίου που πλήττει την ελληνική αγορά ξεκινάει ο Σαμαράς
Τον πόλεμο στο παραεμπόριο κήρυξε ο Αντώνης Σαμαράς από την Πάτρα όπου βρέθηκε σήμερα στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Πελοπόννησο.
Ο κ. Σαμαράς επικαλούμενος το παράδειγμα του Β. Μιχαλολιάκου, του Δημάρχου Πειραιά που «καθάρισε».....
την πόλη από το παραεμπόριο δήλωσε στους φορείς της πόλης των Πατρών, όταν μάλιστα ρωτήθηκε για το θέμα από τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου της περιοχής τι θα κάνει με το παραεμπόριο. «Θα κάνω πόλεμο, όπως ο Μιχαλολιάκος στον Πειραιά, που κατάφερε να τσακίσει το παραεμπόριο σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα».
Κύριε Σαμαρά ή σας έχουν πληροφορήσει ψευδώς ή δεν επεξεργάζεστε καλά τις πληροφορίες στο μυαλό σας. Το μόνο που έχει τσακίσει ο Κύριος εντός εισαγωγικών Μιχαλολιάκος είναι τα πόδια των εμπόρων. Εάν κάνεις μία βόλτα στην Γούναρη και στην Εθνικής Αντιστάσεως θα δεις τα ρεζιλίκια του, οι είσοδοι της πόλεως βρίθουν από παράνομους μικροπωλητές και το παραεμπόριο ανθεί και ανθούσε στον Πειραιά. Ορισμένοι Μανιάτες δίνουν συγχαριτήρια ο ένας στον άλλο σαν τους κυνηγούς και τους ψαράδες που ψεύδονται για τη λεία τους. Ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο χαρακτηρίζονται ως σύλλογος αλληλοσυγχαιρομένων Μανιατών. Ότι ψηφίζει η Α΄Πειραιώς και η Κορινθία βγαίνει κυβέρνηση και στις δύο περιπτώσεις ενώ πάντοτε η Νέα Δημοκρατία είχε υψηλά ποσοστά, τώρα πλέον και μετά την εκχώρηση των ακτών σε ιδιώτη και με την φασίζουσα συμπεριφορά του δημάρχου που απεκάλεσε τους διαφωνούντες με την εκμίσθωση των ακτών ΝΑΖΙ χάσατε και το τελευταίο προπύργιο και ήταν ατύχης η αναφορά σας στο όνομα του και στο βίο του Κυρίου Μιχαλολιάκου.
Περαστικά σας.
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..