Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Επιστολή αδελφού Σωφρονίου προς τον αδελφό Ευλάμπιο ηγούμενο της Μονής Κουτσουκαρίου(Φυλακές Κορυδαλλού). Και Βοήθειά Μας!



Αδελφέ Ευλάμπιε,
Μετά τις τόσες και τόσες παραινέσεις μου είσαι ακόμα ανεπίδεκτος. Το ποίμνιό σου δυσανασχετεί ύστατη άμυνά σου πρέπει να είναι οι γραφές.  Κάποια κομμάτια από τις οποίες θα σου προτείνω για όσους αμφισβητούν την Τρόικα, τις αποφάσεις της, και τους νόμους του Άρχοντα Σαμαρά. Εφόσον γίνουν,,
κοινωνοί και γνώστες των κειμένων δεν υπάρχει καμία δικαιολογία μετά για αμφισβητήσεις. Θα ανοίξουν οι πόρτες της Κολάσεως για να τους καταπιούν, να περιγράψεις τα βασανιστήρια των διαβόλων λεπτομερώς. Ό,τι μέτρα παίρνονται, παίρνονται για το καλό τους.
 Λέει ο Απόστολος Παύλος στη επιστολή Προς Τιμόθεον Ά κεφ,6,στ,1. : Κατ εντολήν λοιπόν του θεού και του Χριστού, διατάσσω :Όσοι είναι δούλοι ,να εκτιμούν ιδιαίτερα τους κυρίους τους για να μη δυσφημείται το όνομα του Θεού και η διδασκαλία Του.
  Επίσης στην Προς Ρωμαίους, κεφ,13, 1-5: Κάθε άνθρωπος πρέπει να υποτάσσεται στις ανώτερες αρχές, διότι δεν υπάρχει καμμία εξουσία χωρίς τη θέληση του θεού, οι εξουσίες δε που υπάρχουν, έχουν ορισθεί από το θεό, εις τρόπον ώστε, εκείνος που αμφισβητεί την εξουσία, αντιτάσσεται στη διαταγή του θεού. όσοι δε, δεν υπακούουν θα τιμωρηθούν. Θέλεις να μη φοβάσαι την εξουσία; Κάνε το καλό και θα επαινεθείς από αυτήν, διότι η εξουσία είναι υπηρέτης του θεού και αποβλέπει στο καλό σου. Εάν όμως πράξεις το κακό, τότε να φοβάσαι, διότι δεν είναι έτσι άσκοπα ζωσμένη με το μαχαίρι, έτοιμη να εκδικηθεί εκείνον που κάνει το κακό. Επομένως πρέπει να υποτάσσεσθε, όχι μόνον για να αποφύγετε την οργή αλλά και δια λόγους συνειδήσεως...!  Ευλάμπιε να ποιμάνεις σωστά! Άγε εν ειρήνη!
ΥΓ: Τα μουστοκούλουρα τα έδωσες στον Άκη ή τα έφαγες συφοριασμένε εσύ; Γιατί τα είχα διαβασμένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..