Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Ο Νίκος Χατζηνικολάου στην πρωινή του εκπομπή.




Είναι ένας άνθρωπος που βάζει και από την τσέπη του για να προχωρήσει η επένδυση σε ξενοδοχείο στην Καλαμάτα ,πληρώνει τα εισιτήρια να μεταφερθεί αεροπορικός η καρέτα καρέτα που για χατίρι της οι κάτοικοι έχουν ενστάσεις και έχουν σταματήσει δικαστικά την ανέγερση του εν λόγο συγκροτήματος διότι στην παραλία γεννούν τα αυγά τους οι χελώνες. Ο πρώην  άνκορμαν είπε εν συνεχεία πολλές νουθεσίες να άρουν τις ....
επιφυλάξεις τους οι κάτοικοι διότι οι άνεργοι στην Ελλάδα είναι 1.500.000,κλεινοντας για διαφημίσεις, είπε να του φέρουν τα χάπια του.
Νίκο μου θα σου χρειαστούν από δω και πέρα πολλές φορές τα χάπια σου ίσως θα σου τα αλλάξει ο γιατρός από μόνος του και θα σου δώσει πιο ισχυρά, μια και οι φωνές διαμαρτυρίας και εναντίωσης θα πληθαίνουν.
Εγώ ( όπως και πολλοί άλλοι πιστεύω), έχω κάνα  δυο ερωτήσεις για σένα. Γιατί δεν λες ότι με τόσους λαθρομετανάστες οι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν προτιμούνται για δουλειά και ας έχουμε 1.500.000 ανέργους? Η Πάρος ένα κατεξοχήν τουριστικό νησί, χρησιμοποιούν οι εργοδότες, αλλοδαπούς κατά κόρο, να σου θυμίσω και το ατυχές περιστατικό με το κοριτσάκι που ακόμα δεν έχει επικοινωνήσει με το περιβάλλον του. Έλληνες ελάχιστοι απασχολούνται στα ξενοδοχεία , στις οικοδομικές εργασίες που κοπτεσε να συνεχιστούν, δεν προτιμούνται ούτε Έλληνες ούτε Αλβανοί να σου θυμίσω ότι τα ίδια επιχειρήματα ακούγαμε από τους δημοσιογράφους και για τα Ολυμπιακά έργα και μας έμειναν οι λαθραίοι .Και μελάτα και γαλάτα δεν γίνεται, έξω οι λαθροεισερχόμενοι για να βρίσκουν δουλειά οι Έλληνες και οι κατέχοντες νόμιμες άδειες παραμονής και η ανάπτυξη μετά έρχεται οσονούπω μια και τα χρήματα των ημεδαπών θα μένουν εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..