Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και μισής Ελλάδας, στις ΗΠΑ




Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Νέας Υόρκης (''Αμερικής''), ο Ιερώνυμος Β', θα επισκεφθεί τις ΗΠΑ όπου στις 18 Μαίου θα ανακηρυχτεί ''επίτιμος
διδάκτορας Θεολογίας'' στην ''Θεολογική Σχολή Βοστώνης''. Θα παραυρεθεί και σε επίσημο δείπνο, ενώ την επομένη, μαζί με τον ''Αμερικής'' Δημήτριο, θα επισκεφθεί τη Νέα Υόρκη. Να σημειώσουμε ότι στον προκάτοχό του, μακαριστό Χριστόδουλο, το οικουμενικό Πατριαρχείο, που είναι το αφεντικό της εταιρίας-επιχείρησης ''ελληνική ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Αμερικής'', ουσιαστικά είχε ''απαγορεύσει'' μετάβασή του στις ΗΠΑ και τον ''υποβάθμισε'' όταν ήρθε γιά την κηδεία του μακαριστού (Aμερικής) Ιάκωβου. Βλέπετε, ο Χριστόδουλος, δεν ήταν ''δουλοπρεπής καραγκιόζης''.
(Γιατί η Ομογένεια δεν έχει σε εκτίμηση τους δύο αρχιεπίσκοπους, Ιερώνυμο Β' και Δημήτριο και -ειδικά- τον Βαρθολομαίο, είναι ''άλλου παπά ευαγγέλιο'')... Σημ.: Ο Ιερώνυμος Β' αποκαλείται και ''αρχιεπίσκοπος πάσης Ελλάδος''. Αυτό είναι ψευδές, αφού οι ''νέες χώρες'', (δηλ. η μισή Ελλάδα) ''ανήκουν'' στο Πατριαρχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..