Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Ανεπιθύμητοι γιά την Ομογένεια οι ''ηγέτες'' της συγκυβέρνησης του... ''success story''



Οι εγωπαθείς ''μνημονιακοί'', οι κορυφαίοι της διαπλοκής-ατιμωρησίας και ''προστάτες ημετέρων'', Σαμαράς και Βενιζέλος, στις ΗΠΑ τέλη Σεπτέμβριου
Ο πρωθυπουργός στην Ουάσιγκτον (27 Σεπτ.), γιά τον δεύτερο γύρο του ''θριάμβου'' του στις ΗΠΑ, γιά συνάντηση με τον αντιπρόεδρο Μπάϊντεν (και ομιλία πριν, στην 68η γενική Συνέλευση του ΟΗΕ), ενώ ο αντιπρόεδρος Μπέννυ θα δώσει παράσταση στα Ηνωμένα Έθνη, στην Νέα Υόρκη.
(Ενδιαφέρει περισσότερο η επίσκεψη Μπέννυ στον ΟΗΕ, γιατί
από την ένταση των ''θριαμβολογιών'' μνημονιακών ΜΜΕ στην Αθήνα, θα καταλάβουμε -περίπου- ΠΟΙΟΙ επωφελήθηκαν τώρα από τα... μυστικά κονδύλια του Υπ. Εξ.)
Τους συγκυβερνώντες, η Ομογένεια τους στολίζει άσχημα (ειδικά γιά το ζήτημα της διπλής φορολόγησης) και ούτε θέλει να τους ξέρει. Είναι ανεπιθύμητοι.
Τον κάποτε ''οργανωμένο Ελληνισμό'' στις ΗΠΑ, που μπορούσε -έστω λίγο- να παρεμβαίνει στην Ουάσιγκτον, φρόντισαν να τον διαλύσουν οι διεφθαρμένες κυβερνητικές ''συμμορίες'' Αθηνών, την τελευταία 15ετία. Κι έκαναν... εξαιρετική δουλειά.
Σημ.: Ομογένεια ΗΠΑ, δεν είναι οι 3-4 ''ντουζίνες'' κομματόσκυλων ή ημέτερων ή επιτήδειων ή ''παραγόντων'', ούτε ο ''νεκροθάφτης της ελληνικής παιδείας'' αρχιεπίσκοπος Δημήτριος, που εκπροσωπεί μόνο τις ενορίες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..