Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Η παλαιοπολιτική ηλιθιότητα έχει και επιπτώσεις



Μεγάλη ήττα εισέπραξε προχτές από τη Δικαιοσύνη ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, όταν  αθωώθηκαν  τέσσερις υπαλλήλοι του Δήμου του(Τρεις εν ενεργεία και μία που έχει αποβιώσει). Και οι τρεις κατηγορούντο σε βαθμό κακουργήματος ότι με τις πράξεις τους μίκρυναν την περιουσία του Δήμου Πειραιά.
Μάλιστα λίγους μήνες μετά την
ανάληψη της Δημαρχίας ο Βασίλης Μιχαλολιάκος ανακοίνωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι ανακάλυψε επίορκους υπαλλήλους του Δήμου, που  υποτίθεται πουλούσαν την ακίνητη περιουσία του Δήμου.
Ακολούθησε με περίπου το ίδιο περιεχόμενο δελτίο τύπου, καθώς και αναφορά στο θέμα από την φασίζουσας νοοτροπίας εκπομπή του στο Κανάλι Ένα.
Κατά την εκδίκαση λοιπόν της υπόθεσης στο τριμελές κακουργιοδικείο Πειραιά απεδείχθη ότι ο Δήμαρχος έλεγε μπούρδες, που με αυτές τις μπούρδες όμως προχώρησε σε μηνύσεις ο Δήμος.
Χαρακτηριστικό είναι αυτό πού είπε ο εισαγγελέας της έδρας:
 "Είναι αδιανόητο η Δημόσια Διοίκηση επειδή είναι ανίκανη, να βρίσκει εξιλαστήρια θύματα Δημόσιους λειτουργούς.
Δυστυχώς για τον Μιχαλολιάκο υπήρξε πανηγυρική αθώωση και για τους τρεις, δικαιώνοντας έτσι και την θανούσα υπάλληλο του Δήμου, που έφυγε από την ζωή με αυτή  την πίκρα.  Πλέον για τον Δήμαρχο Πειραιά η μπουρδολογία του αποδεικνύεται και επικίνδυνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..