Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Μία διεθνής φωτεινή παρουσία

Η Έλσα Σταματοπούλου ομιλήτρια σε ημερίδα για την 65η επέτειο της Οικουμενικής Διακήρυξης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου

Το «Ίδρυμα Μαραγκόπουλου για τα
δικαιώματα του ανθρώπου» (ΙΜΔΑ) διοργανώνει την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013 ημερίδα για την 65η επέτειο της Οικουμενικής Διακήρυξης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, με θέμα: «Εκπαίδευση και δικαιώματα του ανθρώπου», στην «Αίθουσα Ευρώπη» της Νομικής Βιβλιοθήκης, Μαυρομιχάλη 23 στην Αθήνα.



Από τους κεντρικούς ομιλητές της ημερίδας θα είναι η συγχωριανή μας Έλσα Σταματοπούλου, Διευθύντρια Προγράμματος για τα Δικαιώματα των Αυτόχθονων Λαών του Ινστιτούτου Μελέτης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Πανεπιστημίου Columbia της Ν. Υόρκης .



                       



Η Έλσα Σταματοπούλου, θα μιλήσει με θέμα:  «Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (10 Δεκεμβρίου 1948):το βασικό μεταπολεμικό κείμενο επιστροφής της ανθρωπότητας στη Δημοκρατία και στο σεβασμό των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, ανάμεσα στα οποία το δικαίωμα στην παιδεία»



Ομιλητές στην ημερίδα θα είναι επίσης η κ.Αλίκη Γιωτοπούλου-Μαραγκοπούλου Πρόεδρος ΙΜΔΑ, ο τ. Υπουργός Γεράσιμος Αρσένης, αντιπρόεδρος του ΙΜΔΑ, ο κ.Γιώργος Μόσχος βοηθός συνήγορος του Πολίτη για τα δικαιώματα του παιδιού κ.ά. 



Δείτε το πλήρες πρόγραμμα της ημερίδας στην παρακάτω παραπομπή:

                   http://www.mfhr.gr/archive/MFHR_Synedrio_12.13.doc 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..