Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Άλλη μία ελληνική πρωτιά! Αυτή την φορά στην Ιατρική!

Όλος ο κόσμος και ιδιαίτερα οι Αμερικάνοι ενδιαφέρονται για την διάσωση της άγριας φύσης και άγριων ζώων και ξοδεύουν τεράστια χρηματικά ποσά για την σωτηρία αυτών. Δεν το έχουμε δει μόνο στην Αφρική αλλά και στην
Ευρώπη πολλές λίμνες και οικοσυστήματα έχουν τεθεί υπό προστασία. Εεεε λοιπόν οι Έλληνες του ξεπέρασαν όλους! Πανέξυπνοι, χωρίς να ξοδέψουν χρήματα κατάφεραν το μοναδικό, το ανεπανάληπτο! Επανέφεραν την φυματίωση! Επιστημονικοί κύκλοι λένε ότι μετά από αυτό το επίτευγμα είναι να επανέλθει και η βουβωνική πανώλη, η χολέρα είναι προ των πυλών! Τα έχουν καταφέρει παντού! Διαβάζουμε στην protinews.blogspot.gr 
52 άτομα από το ίδιο σχολείο της Σπάρτης βρέθηκαν θετικά στο τεστ «μαντού»
Σε προληπτική θεραπεία υποβάλλεται
ο μαθητής λυκείου της Σπάρτης που έδειξε θετική ανταπόκριση στο μικοβακτυρίδιο της φυματίωσης. 
Για τα ακριβή αποτελέσματα των εξετάσεών του θα χρειαστούν έως 4 μήνες, όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, σε επίσημη ενημέρωσή του για το περιστατικό.
Ο μαθητής ανταποκρίνεται στην θεραπεία, ενώ προληπτικά γίνονται τεστ και εξετάσεις στους συμμαθητές του και τους καθηγητές του σχολείου. 
Σύμφωνα με την ενημέρωση του κ. Τατούλη, υπάρχουν άλλα 52 άτομα από το ίδιο σχολείο που βρέθηκαν θετικά στο τεστ «μαντού» και έχουν προχωρήσει σε περαιτέρω εξετάσεις για να αποσαφηνιστεί η κατάσταση της υγείας τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..