την νύχτα τα μικρόφωνα του σταθμού είναι ανοιχτά, 5-6 ώρες την ημέρα. Και με αυτό το οργίλο ύφος του αδικημένου, στην συνέχεια παρουσίασε την Ντόρα Μπακογιάννη-Μητσοτάκη-Κούβελου και συζήτησαν για την επικαιρότητα. Κ. Νικολάκη, το μόνο που έχεις να επιδείξεις είναι η μεγάλη σου θητεία στο Μέγκα, (λόγω ευχάριστου παρουσιαστικού) μετά στην Μεσημβρινή, άνκορμαν στον Alpha, παρουσιαστής στο κανάλι του Κουρή, το Άλτερ και τώρα ιδιοκτήτης του Realfm και της εφημερίδας Real News. Εάν με ρωτήσεις όμως τι σου έχει μείνει από τον Χατζηνικολάουκαι σκεφτώ όπως πράττω και τώρα που γράφω θα αναφέρω: Χατζηνικολάου αυτός που έχει γυάλινο σπίτι και ανεβάζει την Πόρσε με ασανσέρ μέσα στο σπίτι του, από μικροφώνου εξέφρασε πόσο θλιμένος ήταν που ήταν μαραμένο στο γκαζόν στο Tennis Club λόγω μνημονίου, και ότι απομάκρυνε ή φύγανε μόνοι τους Τσαρούχας, Παπαγιάννης και με συνοπτικές διαδικασίες καρατόμησε τον Κοτρώτσο. Ααα μην ξεχάσω και τις φωτογραφίες που στα βαφτίσια παιδιού του ήταν και ο Βαρδής Βαρδινογιάννης.
Αφήνεις τόν κάθε ραδιοφωνικό παραγωγό να έχει την άποψη του, αλλά, τα δελτία ειδήσεων του σταθμού σου, κ. Χατζηνικολάου, είναι ζυγισμένα στοιχισμένα. Επειδή λοιπόν θέλεις στοιχεία, (κατανοητό είναι αφού δεν έχεις την γνώση των παλαιών δημοσιογράφων και ανθρώπων των γραμμάτων,) σου παραθέτω την αναφορά που είχα κάνει για τον Βλαχογιάννη και τι είχε πει συγκεκριμένα:
Ο Γιάννης Βλαχογιάννης (Γιάννης Βλάχος) ήταν Έλληνας ιστοριοδίφης και συγγραφέας. Γεννήθηκε στην
Ναύπακτο, στις 27 Ιουλίου 1867 και πέθανε στη Αθήνα στις 23 Αυγούστου 1945. Ο πατέρας του ονομαζόταν Οδυσσέας Βλάχος και η μητέρα του Αναστασία Γκιώνη. Τα πρώτα γράμματα τα έμαθε στην Ναύπακτο και τελείωσε τις γυμνασιακές σπουδές του στο Β' Γυμνάσιο Πατρών. Το 1886 γράφτηκε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα Φιλολογίας, σχολή όμως που δεν θα τελειώσει, καθώς αναγκαζόταν να δουλεύει για να ζει, ως δάσκαλος σε ιδιωτικά μαθήματα και διορθωτής στην «Εφημερίς», του Δημήτριου Κορομηλά αρχικά, και αργότερα συντάκτης στην «Εστία». Δημοσιεύει τα πρώτα του λογοτεχνικά κείμενα με το φιλολογικό ψευδώνυμο "Γιάννης Επαχτίτης". Τα κείμενα του ήταν στην δημοτική, αλλά δεν συντάσσεται με τους υπόλοιπους δημοτικιστές και δεν συμμετείχε στις γλωσσικές διαμάχες της περιόδου. Με την οικονομική βοήθεια διαφόρων τρίτων,κατόρθωσε να συγκεντρώσει ένα τεράστιο αρχείο εγγράφων της Επαναστατικής περιόδου. Οι έρευνές του επεκτάθηκαν και στο εξωτερικό. Ανάμεσα σε αυτά, ανακαλύπτει και τα προσωπικά αρχεία του Στρατηγού Ιωάννη Μακρυγιάννη. Το 1907 εκδίδει τα περίφημα «Απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη», με δική του επιμέλεια στο μοναδικό χειρόγραφο του ήρωα της Επανάστασης. Το 1908 εκδίδει το περιοδικό «Προπύλαια». Το 1914 εισηγείται στον Βενιζέλο την ίδρυση των Γενικών Αρχείων του Κράτους, που θα ιδρυθούν χάρη στις δικές του προτροπές καθώς και του Σπυρίδωνα Λάμπρου. Ο Βενιζέλος θα τον διορίσει διευθυντή στη νεοσυσταθείσα υπηρεσία, θέση που θα κρατήσει μέχρι το 1937. Αργότερα, δώρισε στα Γενικά Αρχεία την πολύτιμη συλλογή του. Υπήρξε στενός φίλος του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, τον οποίο και βοήθησε. Κατά τον Ελληνοϊταλικό πόλεμο του 1940 ο Γιάννης Βλαχογιάννης μαζί με άλλους Έλληνες λογίους προσυπέγραψε την Έκκληση των Ελλήνων Διανοουμένων προς τους Διανοούμενους ολόκληρου του Κόσμου με την οποία αφενός μεν καυτηριάζονταν η κακόβουλη ιταλική επίθεση, αφετέρου δε, διέγειρε την παγκόσμια κοινή γνώμη σε επανάσταση συνειδήσεων για κοινό νέο πνευματικό Μαραθώνα. Την περίοδο της κατοχής συνδέθηκε με τον 'Αγγελο Παπακώστα , με τον οποίο θα γίνει στενός συνεργάτης στις έρευνές του και θα συμβάλει και στην έκδοση των αρχείων του Κολοκοτρώνη. Σε έκθεση του είχε γράψει:<<….. οι μέχρι σήμερα εξέχοντες και υψηλά ιστάμενοι ήταν διεκπεραιωτές ξένων προς το έθνος συμφερόντων>>. Τι έχει αλλάξει μέχρι σήμερα; Αν έχει αλλάξει
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..