Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Νεώτερος Ορισμός της Ελληνικής "Δημοκρατίας"!



"Είναι το πολίτευμα της κληρονομικής διαδοχής της κομματικής και πολιτικής ηγεσίας σε διαρκώς μετριότερους ηγέτες, οι οποίοι δημιουργώντας εκατομμύρια πολιτικούς ομήρους με τη χυδαία μέθοδο των πελατειακών σχέσεων, και εκμαυλίζοντας τις λαϊκές μάζες με παντοειδείς παροχές και
υποσχέσεις, διαμοιράζονται τα ιμάτια της Ελλάδος, αποσπώντας για τον εαυτό τους, τα στελέχη, τους φίλους και τους κουμπάρους τους τη μερίδα του λέοντος, αδρανοποιώντας τη Δικαιοσύνη, εξαπατώντας συνεχώς τις αγελαίες μάζες των ψηφοφόρων τους, ποτίζοντάς τες με το αντικοινωνικό και αντιπολιτικό φάρμακο του ηθικού μιθριδατισμού" (βλ. : "Αρχαία και σύγχρονη δημοκρατία. Από την Αθηναϊκή Δημοκρατία  στη σύγχρονη οικογενειοκρατία", εκδ. "Πελασγός" - Ι. Γιαννάκενας - Αθήνα 2007, σελ. 151).
Δυστυχώς, και το έργο αυτό όχι μόνο αντιμετώπισε τη συνωμοσία της σιωπής των εξαρτημένων δημοσιογράφων, αλλά έπεσε και θύμα εμπρησμού από τις… προοδευτικές δυνάμεις τον ίδιο χρόνο της κυκλοφορίας του (βλ. Ι. Γιαννάκενα: "Οι εμπρησμοί των Πατριωτικών βιβλιοπωλείων το καλοκαίρι του 2008. Σημειώνω ότι έχω στα χέρια μου ένα καμένο αντίτυπο).
Αντί να μάθουν οι… προοδευτικοί τη χυδαία δημοκρατία στην οποία ζουν και οι ίδιοι, προτίμησαν να κάψουν και αυτό το έργο.
Ελλάς της αρλούμπας και της κωλοτούμπας.

Ο… αντιδημοκράτης πολίτης Π.Λ.Παπαγαρυφάλλου
εκτός της ιδιωτικής δημοκρατίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..