Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Χρωστάς στην Εφορία 3-4 χιλιάρικα; Θα σε φάει το μαύρο σκοτάδι του Κορρυδαλού. Έκλεψες το κράτος κάτι εκατομμύρια;! Δεν έχεις κάνει κανένα κακό!

revekka skaftoura
Ελεύθερη αφέθηκε με περιοριστικούς όρους η Ρεβέκκα Σκαφτούρα, πρώην σύζυγος του επιχειρηματία, Γιάννη Καρούζου...

Με βούλευμα το δικαστικό συμβούλιο έκανε δεκτή την αίτηση αποφυλάκισης που είχε υποβάλει και της επέβαλε εγγυοδοσία 500.000 ευρώ, απαγόρευση
εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα.

Υπενθυμίζεται ότι η Ρ. Σκαφτούρα, η οποία ήταν μέλος του ΔΣ επιχειρήσεων του ομίλου Καρούζου, συνελήφθη τον περασμένο Σεπτέμβριο, ύστερα από ένταλμα που εξέδωσε σε βάρος της ο ανακριτής Διαφθοράς Γ. Ανδρεάδης για κατηγορίες που αφορούν εκτεταμένη, σύμφωνα με τη δικογραφία, φοροδιαφυγή, που φέρεται να υπερβαίνει τα 30 εκατομμύρια ευρώ, "ξέπλυμα χρήματος", αλλά και ηθική αυτουργία σε απιστία. Το συγκεκριμένο αδίκημα αφορά επισφαλείς - κατά τη δικογραφία - δανειοδοτήσεις ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ που ενέκριναν προς τον όμιλο Καρούζου τέσσερις τράπεζες, τα αρμόδια στελέχη των οποίων αντιμετωπίζουν την κατηγορία της απιστίας.

Η ίδια υποστηρίζει ότι ενεπλάκη στην υπόθεση εξαιτίας των επιχειρηματικών χειρισμών του πρώην συζύγου της ο οποίος παραμένει προφυλακισμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..