Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Γυαλιά καρφιά στα Γραφεία της Χ.Α. στην Βουλή από τον γιο του Μπαλτάκου



Ο γιος του Τάκη Μπαλτάκου πήγε στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Βουλή και αφού είχε έντονη λογομαχία με τους βουλευτές του ακροδεξιού κόμματος στη συνέχεια χτύπησε όποιον από αυτούς έβλεπε μπροστά του.
Ο Δημήτρης Γεώργιος Μπαλτάκος ανέβηκε στα γραφεία της ΧΑ για να ζητήσει το λόγο για το
βίντεο με τη συνομιλία του πατέρα του με τον Ηλία Κασιδιάρη, και σε κατάσταση εκτός εαυτού έβρισε τους βουλευτές που ήταν παρόντες λέγοντας «μουν@@@@α, τι κάνατε». Στη συνέχεια κλώτσησε τον Αρτέμη Ματθαιόπουλο, στον Μιχάλη Αρβανίτη έδωσε μπουνιά και στον Νίκο Κούζηλο σφαλιάρα.
Στη συνέχεια ο νεαρός έσπρωχνε όποιον έβλεπε μπροστά του και συνέχιζε να βρίζει. «Γ@@@ το Χριστό σας, θα σας γαμ@@@». Αμέσως μετά έφυγε και μάλιστα έβαλε και την κουκούλα του φούτερ του για να μην τον φωτογραφίσουν οι δημοσιογράφοι.
Ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος επιβεβαίωσε το γεγονός και δήλωσε ότι θα καταθέσουν μήνυση για αυτόφωρο εναντίον του υιού Μπαλτάκου.

Την δική του μαρτυρία για το επεισόδιο με τον γιο του Τάκη Μπαλτάκου, έδωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος στη Ναυτεμπορική, καθώς ήταν αυτόπτης μάρτυρας μεγάλου μέρους όσων συνέβησαν.


«Αυτό που αντίκρισα ήταν πρωτοφανείς σκηνές με ξυλοδαρμούς που μόνο σε έργα φαρ-ουέστ στον κινηματογράφο βλέπουμε», είπε και κάλεσε τον Πρόεδρο της Βουλής να διερευνήσει τα γεγονότα, «διότι αυτά που είδα δεν έχουν σχέση ούτε με μορφές του χουλιγκανισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..