Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Κύριε Σαμαρά, πως πρέπει να σας αποκαλούμε; Don Samara ή Don Corleone;




Ηγείστε μίας κυβέρνησης που λειτουργεί κατά τα πρότυπα της Μαφίας, της Κόζα Νόστρα, της Καμόρα κλπ. Ο Μιχαλολιάκος της Χρυσής Αυγής είναι κολεγιόπαις σε σύγκριση με τον Δήμαρχο Πειραιά και συνονόματό του Βασίλη Μιχαλολιάκο, που όπως δηλώνει έχει βαθιές ρίζες στην Νέα Δημοκρατία. 
Όπως είχε πει και ο
αείμνηστος Δ. Τσεβάς: 
Είναι διάχυτο γύρω μας το πνεύμα του εκπεσμού και της σήψεως.
Στον ιδιόμορφο πολιτικό και κοινωνικό μας περίγυρο εκκολάπτονται με ταχύτητα καταπλήσσουσα: Εταιρείες επαγγελματιών δολοφόνων κυνικοί απατεώνες, αδίστακτοι καταχραστές, εγκάθετοι ωτακουστές και πλήθος κοινών κακοποιών, που συνδέονται - και εδώ είναι η τραγωδία - με τις πολιτικές (στην ευρύτερη σημασία τους) και τις κοινωνικές δραστηριότητες των ημερών μας.
Και μαζί με την δημαγωγική κενολογία, την αδίστακτη καπηλεία των ιδεών, τους λεκτικούς μύδρους, το αγοραίο υβρεολόγιο και τους εκατέρωθεν μειωτικούς χαρακτηρισμούς για τους πολιτικούς αντιπάλους συνθέτουν τα συνήθη δημοσιεύματα των ημερών μας!
Κυριαρχούν σήμερα: η ανατροπή των αξιών της ζωής, η ασυνέπεια, η κενολογία και ο βερμπαλισμός, η ασυλία του θράσους.
Και όλα αποκαλύπτουν την υποβόσκουσα κρίση: την υποβάθμιση των Θεσμών, την κρίση των αξιών, την δοκιμασία των συνειδήσεων.
Η πολιτική και ιδεολογική παραπλάνηση, η αδίστακτη δημαγωγία, η εμετική κολακεία, η κυνική αδιαφορία για την άσκηση επιμελούς, αυστηρής και χρηστής διοικήσεως, ο ηθικός ξεπεσμός και η απροκάλυπτη διαφθορά στην ιδιωτική ζωή και στην διαχείριση του δημόσιου τομέα είναι πλέον κοινή διαπίστωση!
Και η έλλειψη όμως οποιασδήποτε διαμαρτυρίας και αντιδράσεως, ως εκδήλωση ηθικής υγείας, ευαισθησίας, υπευθυνότητος και αυτοσεβασμού των ταγών αυτού του τόπου και των διαφωνούντων εντίμων, είναι καθημερινή τραγική επαλήθευση του δεινού καταντήματος.
Χάθηκε, μήπως, η αιδώς; Αλλά ‘το αιδείσθαι συνέχει την αρετήν” (Δημόκριτος).
Και ο πολίτης, ο έντιμος, ο ελεύθερος και αδέσμευτος, δοκιμάζεται και ο λαός εμπαίζεται, λοιδορείται και μυκτηρίζεται!

Παραμένουμε “μοιραίοι και άβουλοι” στον φρενήρη στροβιλισμό των σκανδάλων, της αλαζονείας, του αυταρχισμού και του αμοραλισμού που μας περιβάλλουν.

Διαβάσαμε την είδηση: 

Στη μη έκδοση αποδείξεων εξακολουθεί να εντοπίζεται η φορολογική παραβατικότητα

Στη μη έκδοση αποδείξεων εντοπίζεται για ακόμη μια εβδομάδα η φορολογική παραβατικότητα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα προληπτικών ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν από τις ΔΟΥ και τα τελωνεία της χώρας κατά το διάστημα 14-20/4/2014 και ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Οικονομικών.
Συνολικά πραγματοποιήθηκαν από τις ΔΟΥ και τα τελωνεία 2.289 προληπτικοί έλεγχοι. 

ΕΛΕΓΧΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ! 

ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!

30 λεπτά από το λίκνο της Δημοκρατίας, όπου οι φόροι και τα μέτρα ψηφίζονται χωρίς έλεος, ο Δήμαρχος του επινείου της Αθήνας επιτρέπει και επιβραβεύει τις φορολογικές παραβάσεις. Επί ετών πλέον στον Πειραιά συνεχίζεται ένα φορολογικό έγκλημα. Η ανθοκομική έκθεση την οποία ο Δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος όπως έχει πει την κάνει για την ψυχή της μανούλας του, που της αρέσαν τα λουλούδια, για πολλοστή φορά δεν κόβει αποδείξεις, ούτε μία για να την δειγματίσουμε. Επίσης οι συμμετέχοντες δεν αφήνουν δεκάρα στον δήμο αλλά τον ξεπληρώνουν με φυτά. Με φυτά όμως που δεν έχει δει ο δήμος Πειραιά. Τώρα αν έχουν στολίσει κάποια εξοχική κατοικία δεν είμαι σε θέση να το εξακριβώσω. Κ. Σαμαρά ένας δήμαρχος ο οποίος ήταν βουλευτής και υπουργός με το κόμμα σας και ανήκει ακόμα ιδεολογικά σε εσάς επιβραβεύει, κομπάζει για την παρανομία που αυτός δημιούργησε της μη κοπής αποδείξεων. Στις λαϊκές αγορές γιατί κόβουν αποδείξεις; 

 Σταματήστε την αδικία τώρα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..