Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Κομανέντσι σε Βόζεμπεργκ: "Είσαι Θεά"



Κομανέντσι σε Βόζεμπεργκ: "Είσαι Θεά"

Το 1976,η 14χρονη Ρουμάνα Νάντια Κομανέντσι αφήνει άναυδο τον κόσμο όταν βαθμολογείται με 10 απο τους κριτές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Μότρεαλ,γράφοντας ιστορία στην ενόργανη γυμναστική!


Αυτό που κατάφερε η Νάντια στην ενόργανη το 1976 το κατάφερε και η κ.Βόζεμπεργκ στην ελληνική πολιτική
σκηνή το 2014 (το να γράψει ιστορία όπως εκείνη).



Δεν πέρασε πολύς καιρός απο τότε που η Σαββατογεννημένη κ.Βόζεμπεργκ (γεννήθηκε Σάββατο 14-09-1956,την ίδια ακριβώς ημέρα με τον Κώστα Καραμανλή) τα ΕΧΩΝΕ στον Αντώνη Σαμαρά μέσω twitter!



"Διεγραψε από τό κόμμα 22 βουλευτες ο Προεδροςγια το ΟΧΙ στο μνημονιο 2! Τωρα, η θεση αυτη ειναι η πολιτική της Ν.Δ.... O tempora o mores!!"

έγραφε στις 13-05-2012 για τον Αντώνη Σαμαρά ενώ πιο
πρίν στις 18-04-2012 είχε γράψει

"Ο Συμπιλίδης υπέγραψε δήλωση μετανοίας ή το αδίκημα παραγράφηκε λόγω εικοσαετίας;"



Δεν είναι τυχαίο που τα tweets της αυτά έχουν τα περισσότερα RT's από τους χρήστες του twitter!


Ίσως όταν τα έγραφε όλα αυτά να είχε πάει απλώς μια εκδρομή στο αντιμνημονιακό στρατόπεδο! Άλλωστε είχε ξαναπάει εκδρομή εκτός ΝΔ,στο ΚΕΠ,στο κόμμα του κ.Αβραμόπουλου (με βάση τα λεγόμενα του Καραμανλή που είχε πεί "η Βόζεμπεργκ έφυγε για εκδρομή με το ΚΕΠ").





Όλα αυτά όμως ανήκουν στο χθές,η κ.Βόζεμπεργκ στηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά και το ΜΝΗΜΟΝΙΟ (αφού σύμφωνα με αυτά που εγραφε αυτό είναι η πολιτική της ΝΔ) και κατεβαίνει υποψήφια ευρωβουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας!



Ακόμα και η Κομανέντσι αν την έβλεπε θα της χάριζε το δεκάρι της για το ταλέντο της στον μεγάλο αυτό ελιγμό (που σίγουρα τον κάνει για το καλό της χώρας και όχι για να βολευτεί με τον ταπεινό μισθό του ευρωβουλευτή)  και θα της έλεγε "Είσαι Θεά"!



Με εκτίμηση η δική σας @kali_nda


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..