Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

8χρονη έπιασε τιμόνι για να σώσει τη μάνα της

8χρονη έπιασε τιμόνι για να σώσει τη μάνα της


Απίστευτη ηρεμία κι εγρήγορση έδειξε ένα 8χρονο κοριτσάκι, όταν η μαμά της λιποθύμησε πάνω στο τιμόνι, στο δρόμο για το σχολείο. Η μικρούλα, δίχως σκέψη άρπαξε το τιμόνι κι οδήγησε το αυτοκίνητο της οικογένειας, με τη μητέρα της λιπόθυμη στο κάθισμα. Η Άμπι Πόρτερ και η μαμά της Σέλι, βρίσκονταν σε αυτοκινητόδρομο του Ρίβερτον, στο δρόμο προς το σχολείο της μικρής, όταν η Σέλι λιποθύμησε. Η
μικρούλα Άμπι, που δεν είχε οδηγήσει ξανά αυτοκίνητο παρά μόνο τη μηχανή του γκαζόν της οικογένειας μερικές φορές, πήρε το τιμόνι κι έκανε αναστροφή σε αυτοκινητόδρομο τεσσάρων λωρίδων θέλοντας να πάει στον μπαμπά της και να ζητήσει βοήθεια.


Το περιστατικό συνέβη πρωινές ώρες, με αρκετή κίνηση και αρκετά φορτηγά στο δρόμο. Το αμάξι πήγαινε με εξαιρετικά χαμηλή ταχύτητα 20 χιλιομέτρων και με ζικ ζακ μεταξύ δύο λωρίδων, γεγονός που προϊδέασε τον αστυνομικό Τζίμι Χάμιλτον για οδηγό που οδηγούσε υπό την επήρεια μέθυς. Η έκπληξή του ήταν μεγάλη όταν πλησιάζοντας αντίκρυσε μια γυναίκα λιπόθυμη και τη μικρούλα Άμπι στο τιμόνι.

Ο αστυνομικός προσπάθησε να περάσει μπροστά από το όχημα και να του ανακόψει την πορεία, ωστόσο, η μικρούλα συνέχισε να κάνει ελιγμούς για να αποφύγει πιθανή σύγκρουση. Ο αστυνομικός είπε στο κοριτσάκι να ακινητοποιήσει το όχημα αλλα η μικρή δε γνώριζε πώς να το κάνει και δήλωσε πως φοβόταν. Τότε ο αστυνομικός της πρότεινε να αφήσει το όχημα να χτυπήσει πάνω στο δικό του και πως όλα θα πήγαιναν καλά.

"Δεν έκλαψε καθόλου" είπε ο αστυνομικός προσθέτωντας πως η έκφραση του προσώπου της και ο τόνος της φωνής της έδειχναν πως ήταν φοβισμένη.

Ασθενοφόρο κατέφθασε στο σημείο και μετέφερε τη μητέρα της στο νοσοκομείο ενώ άγνωστα παραμένουν τα αίτια της λιποθυμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..