Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο με χιλιάδες φαντασματάκια φορτωμένο!

Πωλείται το στοιχειωμένο νησί του τρόμου


Βρίσκεται σε έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς του κόσμου, μεταξύ Βενετίας και Λίντο, στη Βόρεια Ιταλία. Ωστόσο, το νησί Ποβέλια σπάνια δέχεται επισκέπτη.
Πρόκειται για ένα ακατοίκητο νησάκι όπου τον 14ο είχαν "εξοστρακιστεί" οι πάσχοντες από πανούκλα όπου και πέθαιναν αβοήθητοι. Λέγεται μάλιστα πως πολλοί ρίχτηκαν στην πυρά και κάηκαν ζωντανοί σε αυτήν την
"χωματερή" ανθρώπινων ψυχών, γι΄αυτό και το έδαφος του νησιού καλύπτεται από τέφρα.

Πιο πρόσφατα, το 1922 στο νησί λειτούργησε ψυχιατρική κλινική υπό τη διοίκηση ενός σκληρού γιατρού που πειραματιζόταν κάνοντας λοβοτομές σε ασθενείς με εξαιρετικά απάνθρωπο τρόπο, χρησιμοποιώντας τρυπάνια, καλέμια και σφυριά. Ο θρύλος θέλει τον γιατρό να βρίσκει φριχτό θάνατο πέφτωντας από το κτήριο για να γλίτώσει από τα φαντάσματα που τον καταδίωκαν αφού λέγεται πως το νησί είναι στοιχειμώνο από βασανισμένες ψυχές.

Τώρα τελεί υπό πώληση. Η Ιταλική κυβέρνηση έβαλε πωλητήριο στο μακάβριο νησί σε μια προσπάθεια να μειώσει το χρέος της χώρας.


Το νησί παραμένει κλειστό για τους επισκέπτες τα τελευταία χρόνια με την πρόσβαση να απαγορεύεται αυστηρά από την ιταλική κυβέρνηση ενώ ερευνητές υπερφυσικών φαινομένων ισχυρίζονται πως στο νησί υπάρχει έντονη υπερφυσική δραστηριότητα, με πιο διάσημο το πνεύμα της μικρής Μαρίας, το κλάμα της οποίας ακούγεται στο νησί. Η μικρή Μαρία λέγεται πως πέθανε μόνη στο νησί κοιτάζοντας τη λιμνοθάλασσα και αναπολώντας το σπίτι της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..