Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Πακιστανός σκότωσε ομοεθνή του και τραυμάτισε Έλληνα στην Κρήτη.



Απίστευτο μακελειό εκτυλίχθηκε τη νύχτα στην Ιεράπετρα, όπου ένας 25χρονος Πακιστανός αφαίρεσε με μπαλτά τη ζωή ενός ομοεθνή του και στην συνέχεια επιτέθηκε και
τραυμάτισε έναν 50χρονο Έλληνα επιχειρηματία της περιοχής.

Ειδικότερα, περίπου στις 23.00 το βράδυ του Σαββάτου, ο δολοφόνος σε κατάσταση αμόκ και κρατώντας έναν μπαλτά κατακρεούργησε έναν 53χρονο ομοεθνή του για άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία μέσα στο παραδοσιακό μπακάλικο που διατηρούσε το θύμα.

Λίγη ώρα μετά, ο δράστης βγήκε τρέχοντας από ένα στενό και επιτέθηκε με μανία στον 50χρονο επιχειρηματία, ο οποίος βρίσκονταν σε ταβέρνα δίπλα από το ζαχαροπλαστείο που διατηρεί.

Ειδικότερα, μπροστά στα έντρομα μάτια της συζύγου και της κόρης του, το θύμα δέχτηκε όπως φαίνεται τρία πλήγματα στο κεφάλι και έπεσε αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο.

Ο ίδιος δεν πρόλαβε να αντιδράσει, καθώς δέχτηκε την επίθεση πισώπλατα και μέσα σε δευτερόλεπτα σωριάστηκε στο έδαφος αιμόφυρτος, ενώ σώθηκε χάρη στην επέμβαση ων ανθρώπων που βρίσκονταν γύρω.

Στη συνέχρεια ο Πακιστανός έτρεξε με τον μπαλτά μέχρι το αστυνομικό τμήμα Ιεράπετρας, το οποίο βρίσκονταν σε απόσταση 200 μέτρων από το σημείο της δεύτερης δολοφονικής απόπειρας και άρχισε να χτυπάει με μανία ένα σταθμευμένο περιπολικό μέχρι που τον ακινητοποίησαν οι αστυνομικοί.

Ο 50χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας της Ιεράπετρας με σοβαρά τραύματα και από εκεί στο Νοσοκομείο του Ηρακλείου, ενώ η ζωή του δεν κινδυνεύει.

Το περιστατικό εξελίχθηκε στο πλέον πολυσύχναστο σημείο της Ιεράπετρας, μπροστά στα έντρομα μάτια ακόμα και μικρών παιδιών.

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι η ...δράση του 25χρονου ξεκίνησε νωρίς το βράδυ, όταν, εκμεταλλευόμενος την απουσία ιδιοκτήτη θερμοκηπίου στην περιοχή της Γρα Λυγιάς, όπου εργαζόταν, επιχείρησε να βιάσει τη 40χρονη γυναίκα του τελευταίου.

Εκείνη αντιστάθηκε και κατάφερε να του ξεφύγει, πριν όμως προλάβει να ενημερώσει σχετικά, ο 25χρονος είχε ήδη απομακρυνθεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..