Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Μια γενετική ανωμαλία τον έχρισε πρωταθλητή

Μια γενετική ανωμαλία τον έχρισε πρωταθλητή

Μια γενετική ανωμαλία και δυσμορφία έδωσε τελικά το προβάδισμα σε έναν 27χρονο άνδρα πρωταθλητή της άρσης βαρών.
 νεαρός γεννήθηκε με το δεξί χέρι πιο ογκώδες σε σχέση με τον αριστερό. Όπως ίδιος λέει το είδε σανξ πρόκληση και θεώρησε τη δυσμορφία του ως ένα δώρο από μια
υπέρτατη δύναμη και έπρεπε να το εκμεταλλευτεί σωστά.
Το πως θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί το "θείο δώρο" ο ίδιος το ανακάλυψε σε ηλικία 3 ετών όταν μετέφερε έναν βαρύ κάδο, κάτι που εξέπληξε τη μητέρα του.

Ο Schlitte ξεκίνησε να διαγωνίζεται σε αγώνες άρσης βαρών το 2004 όταν η μητέρα του βρήκε ένα φυλλάδιο στο βενζινάδικο όπου ανέγραφε πως αναζητούσαν αρσιβαρίστες στην κατηγορία των 90 κιλών. Όπως λέει ο ίδιος ήταν μόλις 16 ετών και 65 κιλά με αποτέλεσμα οι περισσότεροι αρχικά να γελούν μαζί του. Μόλις όμως ο ίδιος διαγωνίσθηκε, το γέλιο έδωσε τη θέση του στο θαυμασμό και την εκτίμηση και όλα πήραν το δρόμο τους.

Όσο για τη δυσμορφία του; Ο ίδιος την αντιμετωπίζει με χιούμορ. Έχει μάλιστα πρωταγωνιστήσει σε κωμικές διαφημίσεις για την αυστραλιανή εταιρεία, AEG.

Τέλος, δηλώνει ευγνώμων για τη ζωή του και λέει πως δε θα άλλαζε απολύτως τίποτα. "Έχω περάσει 10 χρόνια ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο και κάνοντας ότι αγαπώ" καταλήγει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..