Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

«Θα παραιτηθώ εάν δεν καταφέρω να ρίξω τις τιμές στην Μύκονο»


Έτοιμος να παραιτηθεί δηλώνει ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος,  μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ εάν δεν καταφέρει να ρίξει τις τιμές.
Tόνισε  δε πως έχει πάρει εντολή από τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να ρίξει τις τιμές κι αυτό ακριβώς θα κάνει το επόμενο διάστημα, κηρύσσοντας τον «αγώνα» ενάντια στην ακρίβεια. Με την ειλικρίνεια που τον διακρίνει   εκμυστηρεύτηκε ότι δεν είναι δυνατόν  στη Μύκονο και δη
στην Ψαρού να έχει 80 ευρώ η ξαπλώστρα και να δέχεται παράπονα από την Μαριάννα την Λάτση την κόρη της και τον Μαρτάκη.  Ο δε Ψινάκης ξεκαθάρισε τη θέση του λέγοντας του ότι θα πηγαίνει στον Σχοινιά που είναι κοντά του , μιας και βγήκε δήμαρχος Μαραθώνα  που η ξαπλώστρα έχει μόνο 50 ευρώ.  Το δε πρωινό στην Μύκονο στοιχίζει 45 ευρώ για δύο άτομα (με κρουασάν βουτήρου )  ενώ στην βιβλιοθήκη στο Κολωνάκι  κοστίζει 43,5 ευρώ.

Συνοδοιπόρο  στη μάχη που θα δώσει έχει και τον Άδωνη που πολύτεκνος πλέον δεν  μπορεί να ανταποκριθεί στα έξοδα. Σε αυτό του τον  αγώνα  δειλά δειλά συμπαρατάσσονται και άλλοι  βουλευταί  π.χ. Αρης Σπηλιωτόπουλος , κλπ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..