Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Τώρα εξηγούνται όλα!



Κατά καιρούς ακούμε διάφορους ηγέτες και Έλληνες και ξένους να κάνουν δηλώσεις οι οποίες είναι παράταιρες, χωρίς νόημα ως προς το χρόνο αλλά και την πολιτική την οποία εξυπηρετούν. Για παράδειγμα το 2010 ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου είχε δηλώσει: Χρειαζόμαστε μία παγκόσμια διακυβέρνηση και την
χρειαζόμαστε γρήγορα. ( Εμείς τον στέλναμε για το τι θα γίνει στην Ελλάδα και το χρέος και εκείνος έλεγε με τις δηλώσεις τους από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή Κανέλα.) 

 





Σήμερα πόρτα-πόρτα μοιράστηκε αυτή πρόσκληση.



Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο παππούς (από την μαμά του)  του κ. Παπανδρέου ήταν κεφαλή των Μαρτύρων του Ιεχωβά στις ΗΠΑ.  Σήμερα 4 χρόνια μετά βλέπουμε την σημασία και τον σκοπό της άκαιρης τότε δήλωσης του.

Δυστυχώς κανένας δεν ακούει σε αυτό τον τόπο. Ο προσηλυτισμός θριαμβεύει στην Ελλάδα! Από την μία φωνάζουν για ανεξιθρησκία από την άλλη ορδές εκπαιδευμένων αμειβόμενων  βαθμοφόρων Ιεχωβάδων οργώνουν την Ελλάδα.  Πλησιάζουν κάθε αναξιοπαθούντα που οι άμυνες του είναι πεσμένες και με διάφορα προσχήματα τους εντάσσουν. Δεν χρειαζόμαστε Παγκόσμια Διακυβέρνηση! Χρειαζόμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ με ελληνική παιδεία όχι τύπου Αδωνη….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..