Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Αγριο έγκλημα με θύμα 49χρονο νυχτοφύλακα

Αγριο έγκλημα με θύμα 49χρονο νυχτοφύλακα


Έδεσαν χειροπόδαρα και σκότωσαν 49χρονο νυχτοφύλακα για να κλέψουν φορτηγά με οικοδομικά υλικά της επιχείρησης που φύλαγε.
Το άγριο έγκλημα έγινε τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη σε μάντρα οικοδομικών υλικών σε επαρχιακό δρόμο της Ροδόπης και οι αστυνομικές αρχές θεωρούσαν θέμα χρόνου τον
εντοπισμό και τη σύλληψη των αδίστακτων δραστών.

Ο άτυχος νυχτοφύλακας δεν επέστρεψε το πρωί στο σπίτι του και συγγενικό πρόσωπο που τον αναζήτησε τον βρήκε νεκρό, μέσα στο αυτοκίνητό του, έξω από την επιχείρηση όπου εργαζόταν. Έφερε τραύματα στο κεφάλι και στο σώμα, ενώ τα χέρια και τα πόδια του ήταν δεμένα.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Κομοτηνής, που έσπευσαν στο σημείο και ερεύνησαν τον χώρο, διαπίστωσαν πως το κίνητρο των δολοφόνων του 49χρονου ήταν η κλοπή. Από την επιχείρηση οι δράστες είχαν αφαιρέσει δύο φορτηγά αυτοκίνητα, ξυλεία και διάφορα άλλα οικοδομικά υλικά. Τα δύο φορτηγά βρέθηκαν εγκαταλειμμένα σε περιοχή της Ξάνθης.

Οι αστυνομικοί που συνέλεξαν τα στοιχεία εκτιμούσαν ότι αργά ή γρήγορα θα προχωρήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..