Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Σεφ σκότωσε και... μαγείρεψε τη σύντροφό του!



 markous volke

Ένας Αυστραλός σεφ, ο Μάρκους Βόλκε 28 ετών σκότωσε, διαμέλισε και έβρασε μέρη του σώματος της φίλης του, ενώ στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Αστυνομικοί είχαν πάει στο διαμέρισμά του στο Μπρίσμπεϊν μετά
από αναφορές για έντονη και αποκρουστική μυρωδιά.



Ο 28χρονος κατάφερε να διαφύγει ενώ οι αστυνομικοί ανακάλυψαν μέρη του σώματος της φίλης του σε μια κατσαρόλα στο μάτι της κουζίνας.



Επίσης, άλλα μέρη του ακρωτηριασμένου σώματός της γυναίκας από την Ινδονησία βρέθηκαν σε κάδους απορριμμάτων έξω από το διαμέρισμα.



Οι αξιωματικοί δεν έχουν ακόμη προσδιορίσει την ταυτότητα του θύματος.



Το ζευγάρι είχε μετακομίσει πρόσφατα σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων στο πλούσιο προάστιο δίπλα στο ποτάμι Τενερίφ, σύμφωνα με το Sky News.



Ο Βόλκε γνώρισε τη φίλη του, όταν εργάζονταν και οι δύο ως σεφ σε διεθνή κρουαζιερόπλοια. Πρόσφατα επέστρεψε στην Αυστραλία, όπως δήλωσε η μητέρα του. «Ήταν ευτυχισμένος και ερχόταν στο σπίτι για τα Χριστούγεννα, όλα ήταν φυσιολογικά» δήλωσε η Ντόροθι Βόλκε στην «Courier – Mail».



Η αστυνομία προσπαθεί να προσδιορίσει την ακριβή ώρα του θανάτου. Έφτασαν στο διαμέρισμα το βράδυ του Σαββάτου όταν οι άλλοι κάτοικοι διαμαρτυρήθηκαν για «μυρωδιά σάπιου» που είχε πλημμυρίσει την περιοχή.



Ο Βόλκε στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή μέσα από τη γυάλινη πόρτα, πήδηξε πάνω σε ένα μπαλκόνι και κρύφτηκε σε ένα σοκάκι όπου στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.



Μία κάτοικος της περιοχής δήλωσε στο αυστραλιανό τηλεοπτικό δίκτυο ABC πως παρατήρησε για πρώτη φορά τη μυρωδιά την Τετάρτη και πως κάθε μέρα χειροτέρευε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..