Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Ταυραμπάς και όχι παπάς



Ο Θεός έχει στείλει πολλούς σε αυτή την γη. Πρώτα τον Αδάμ και την Εύα, μετά τους γιους Του που έγιναν πατέρες των γιγάντων, μετά έστειλε Τον Γιο Του. Και μετά έστειλε τους επί Γης αντιπροσώπους του και κει στράβωσε το πράγμα. 
Σάλος με τον...
απατεώνα ιερέα στη Φθιώτιδα - "Οι Μητροπόλεις το γνώριζαν και δεν έκαναν τίποτα", λέει ένα από τα πολλά θύματά του. Σε αργία τέθηκε ο ιερέας στη Φθιώτιδα, ο οποίος βρισκόταν πίσω από μεγάλη απάτη με δάνεια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamia Report (που δανειστήκαμε ορισμένα στοιχεία) τα θύματα του ιερέα είναι πάρα πολλά, αφού η δράση του ξεκινάει πολλά χρόνια πριν από τη βόρεια Ελλάδα και συνεχίζει μέχρι σήμερα. «Τον είχα πωλητή στην εταιρεία μου το 1990. Πήρε προκαταβολές από πελάτες και κάποια άλλα χρήματα και εξαφανίστηκε. Μου έφαγε πάνω από τέσσερα εκατομμύρια δραχμές τότε. Τον κυνήγησα αλλά δεν έβγαλα άκρη. Όταν αργότερα έμαθα ότι έγινε παπάς ενημέρωσα την Μητρόπολη, αλλά δεν έγινε τίποτα, παρά το ότι έμαθαν ότι υπάρχουν και άλλα θύματα. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει την απατεωνιά στο αίμα του, απορώ πως του επέτρεψαν να είναι ιερέας... », έλεγε ένα από πρώτα θύματά του
Ο πανούργος ρασοφόρος υποσχόταν δάνεια 150.000 ευρώ μέσα από offshore εταιρεία που θα τους έφτιαχνε στη Βουλγαρία και αφού τους παρουσίαζε μαϊμού γραφεία και συνεργάτες στη γειτονική χώρα, τους αποσπούσε τμηματικά διάφορα ποσά για τα "έξοδα" της δημιουργίας της εταιρείας και του φακέλου για το δάνειο.
«Μας έλεγε ότι είναι το δεξί χέρι του Αρχιεπισκόπου και ότι έχει ραντεβού με τον πρωθυπουργό της Βουλγαρίας... », λέει ένα από τα θύματα του απατεώνα ιερέα. 
Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς τα τελευταία χρόνια; Τον άγιο Πρεβέζης; Tους δύο δεσπότες των Επτανήσων; Που ο ένας τεμάχιζε το σκήνωμα του Αγίου κομμάτι κομμάτι και το πουλούσε για φυλαχτά ή τον άλλον που προσπαθούσε να υποθηκεύσει τον Άγιο έναντι τεράστιου δανείου για τις ανάγκες της Μητρόπολης. Ή το σκάνδαλο της Βιστονίδας; Τον αείμνηστο δεσπότη Αττικής που έκανε και φυλακή αλλά δεν τον ξυρίσανε και όταν του βρήκαν και 1 δις δραχμές ομολόγησε πως τα είχε για τα γεράματα.   Θου Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου. Και μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..