Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Τι δεν καταλαβαίνεις;;;;


«Kηρύσσουμε τον πόλεμο στα all inclusive είπε ο πρωθυπουργός!!!»
Στην υπόσχεση του νέου αριστερού πρωθυπουργού της Ελλάδας να περιορίσει τον τύπο του μαζικού τουρισμού που έχει αναπτύξει η Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες εστιάζει η Dailymail.
Ο Αλέξης Τσίπρας πιστεύει πως.....
οι συμφωνίες με τα all-inclusive θέρετρα της χώρας κρατούν μακριά τους τουρίστες από την τοπική οικονομία, καθώς παραμένουν εντός των χώρων των θέρετρων και μακριά από τι μικρές επιχειρήσεις.
Επισης ο Μιχάλης Κριτσωτάκης, υπεύθυνος της ΕΕΚΕ Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε στους New York Times πως η πολιτική των all-inclusive και της τουριστικής βιομηχανίας δεν είναι ό,τι καλύτερο.
 Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις.
 Η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.
(πανέμορφη και συμπαθέστατη σαν  άλλη Βίβιαν Λη που ενσάρκωνε την Μπλανς Ντυμπουά στο Λεωφορείον ο πόθος" και έλεγε: Πάντα βασιζόμουν στην καλοσύνη των ξένων ):

Δηλώνει «Δεν θα υπάρξει καμία ενέργεια εις βάρος των προϊόντων all-inclusive», Αντίθετα, υποστήριξε ότι θα ενισχυθεί η διάχυση του οφέλους του συγκεκριμένου τουριστικού προϊόντος στις τοπικές αγορές και κοινωνίες, μέσα από την περαιτέρω ποιοτική αναβάθμιση των συγκεκριμένων προϊόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..