Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Μη χαίρεστε που σκοτώσατε το κτήνος. H σκύλα που το γέννησε ζει και είναι πάλι σε οργασμό.



Σχολιάζοντας τους πανηγυρισμούς μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου το είπε ο Bertolt Brecht και όντως έτσι έγινε. Το τέρας είναι εδώ και ονομάζετε τρομοκρατία που αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο. Ποιοι είναι οι τρομοκράτες: Αυτός εκείνος και αυτοί, ποιοι κρύβονται πίσω από...
αυτούς: Εκείνοι. Οι ερωτοαπαντήσεις όλες μα όλες μας δείχνουν τον Ουροβόρο Όφι που τρώει την ουρά του. Οι μυστικές υπηρεσίες. Παρακολουθούν και χρηματοδοτούν πυρήνες τρομοκρατίας και στο τέλος είναι τέτοια αλληλένδετη η ανάμιξη τους που δεν αντιδρούν και δεν πράττουν το καθήκον τους. Ας θυμηθούμε μερικά γεγονότα. Έχουν περάσει τριάντα έξι χρόνια από την απαγωγή και τη δολοφονία του ηγέτη των Χριστιανοδημοκρατών και πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας, Αλντο Μόρο, από τις Ερυθρές Ταξιαρχίες, και  ένας Ιταλός επιθεωρητής της αντιτρομοκρατικής, ο Ενρίκο Ρόσι, ο οποίος διεξάγει έρευνα για την υπόθεση, κατηγόρησε τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας του, ότι είχαν βοηθήσει τους τρομοκράτες στην απαγωγή του Αλντο Μόρο.
Ας θυμηθούμε τις σχέσεις των οικογενειών Μπους και Λάντεν και το συνεταιρισμό που είχαν. Το τι επακολούθησε μετά και το τι συμφέροντα υπήρξαν ας τα βρει η ιστορία- ας κάνει καμιά δουλειά και αυτή. Και στην αυλή μας τα δημοσιεύματα κατά την εποχή των συλλήψεων των μελών της 17Ν έλεγαν ότι ο Κουφωντήνας  μπαινόβγαινε στην ΕΥΠ όντας κρατικός υπάλληλος.

Εχθές στο Παρίσι είχαμε 17 νεκρούς. Μία καθημερινή μέρα στο Ιράκ ή στο Αφγανιστάν, η λύση για να πεθάνει η σκύλα είναι πολιτική. Όπως επιβάλλουν την Πολιτισμικότητα, την μετατροπή της Αφρικανικής Ηπείρου σε στρατόπεδο συγκέντρωσης και ολοκαυτώματος, την οικονομική εξαθλίωση και τον θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων στο χέρι τους είναι να επιβάλλουν και τον αποκεφαλισμό της σκύλας. Οι λαοί ας το απαιτήσουν.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..