Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

JE SUIS CHARLIE?



Οπου εμφανίζεται το Ισλάμ μένει για πάντα.
Κοιτάξτε τι συμβαίνει σε ολο τον Αραβικό κόσμο και θα καταλάβετε.
Πόσο προόδευσαν μέσα στούς αιώνες οι...
κοινωνίες που ασπάστηκαν το Ισλάμ;
Οι πιο προοδευτικοί (κατά φαντασίαν) θα πούν πως δεν είναι ολοι οι Μουσλουλμάνοι ίδιοι και καμαρώνουν πως λένε κάτι σπουδαίο.
Οπως ακριβώς και δεν είναι όλοι οι Χριστιανοί ίδιοι.Σωστά;
Οι ίδιοι αυτοί οι "προοδευτικοί" όταν έρχεται η στιγμή να κριτικάρουν την δική τους θρησκεία δεν φείδονται κριτικής και μαστιγώνουν αλύπητα (και πολύ καλά κάνουν) όλο το παπαδαριό δηλώνοντας Αθεοι (και πολύ καλά κάνουν).
Τι συμβαίνει λοιπόν μέσα στο μυαλό όλων αυτών;
Τίποτα απολύτως.
Ολα ειναι φυσιολογικά στην κυριολεξία και δεν ειρωνεύομαι.
Συμβαίνει πώς είναι ελεύθεροι να κάνουν κριτική και να σατιρίζουν τον κάθε καραγκιόζη που την είδε Μεσσίας και μαζί με αυτόν όσους τον προσκυνούν.
Ας κοιτάξουμε τώρα αν μπορούν να κάνουν το ίδιο ολοι αυτοί οι Μουσουλμάνοι μέσα στις χώρες τους και τι παθαίνουν όταν το κάνουν.
Χάνουν το κεφάλι τους.
Αποκεφαλίζονται στην κυριολεξία.
Και χάνουν το κεφάλι τους επειδή η ίδια τους η θρησκεία τούς καταδικάζει σε θάνατο αν αρνηθούν το Ισλάμ.
Και θα χάσουν το κεφάλι τους ακόμα και αν απαρνηθούν την θρησκεία τους ενω ζούν σε χωρες με ελευθερία έκφρασης.
Για αυτό ακριβώς επιμένουν να εφαρμόζουν κατά γράμμα την θρησκεία τους ακόμα και σε χωρες με ελευθερία έκφρασης και είναι εν δυνάμει δήμιοι εάν οι πνευματικοί τους καθοδηγητές τούς πούν να εφαρμόσουν όσα λέει το Κοράνι.
Μιλάμε για θρησκεία ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ, όπως είναι στην ουσία όλες οι θρησκείες, αλλά εδω μιλάμε για απροκάλυπτη ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Κοράνι στοίχοι 23 και 24:

23."Αν αμφιβάλλετε, σε εκείνο που εμείς αποκαλύψαμε (κατά καιρούς) τον δούλο μας (τον Μουχάμεντ Μωάμεθ) τότε παρουσιάστε ενα Στάδιο (Σούρα) όμοιο με αυτά εδω, και καλέστε, αν είστε ειλικρινείς τους μάρτυρές σας εκτός απο τον Αλλάχ."
24.Αν όμως δεν μπορείτε να το κάνετε και ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, τότε προφυλαχθείτε τη φωτιά που για καύσιμα έχει ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και πέτρες, (των ειδώλων) και που προετοιμάστηκε για τούς ΑΠΙΣΤΟΥΣ.

Τελος εάν όλοι αυτοί οι Ελληνες δημοσιογραφίσκοι που παριστάνουν τους σοφούς είναι όντως "CHARLIE" και αυτοαναγορεύονται πώς είναι η αιχμή του δόρατος της "προοδετικής" κοινωνίας (οι ίδιοι που ανεβοκατέβαζαν τις κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ επί σαράντα χρόνια μέχρι που χρεοκοπήσαμε) ας δημοσιεύσουν στις φυλλάδες τους ενα σκίτσο απο αυτά για τα οποία πέθαναν οι Γάλλοι συνάδελφοί τους, τούς οποίους θα έπρεπε να ντρέπονται να πιανουν στο στόμα τους ενω ακόμα το αίμα τους είναι ζεστό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..