Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Απαιτούνε λιγότερη διαφθορά οι Ευρωπαίοι ή περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουνε σ’ αυτήν Κύριε Σόιμλε;

Ένα ερώτημα που δεν θα απαντηθεί ποτέ παρά μόνον από την Ιστορία.
 Μέχρι  στιγμής όλες μα όλες οι προμήθειες μας από τους Γερμανούς μυρίζουν ή καλύτερα βρωμάνε.
Από που να αρχίσει κανείς και που να..
τελειώσει από τα πανάκριβα τηλεφωνικά  κέντρα του ΟΤΕ που αγοράστηκαν επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη, τα υποβρύχια που γέρνουν, τα άρματα μάχης με σάπιους θώρακες η ότι δεν διαθέτουν τα ανάλογα πυρομαχικά; 
Τα ναυπηγία  πουλήθηκαν για μια χούφτα στραγάλια, Τι να πρωτοθυμηθεί  κανείς τα εργοστάσια και τις χιλιάδες βιοτεχνίες που έκλεισαν από την καθοδηγούμενη Κυβερνητική πολιτική.
Προ ετών έπεφτε η Κυβέρνηση του νεώτερου Κ Καραμανλή και ήρθε στην Ελλάδα ο Σαλονικιός  Νικολά Σαρκοζί  ο φιλέλληνας και τον τράβαγε στην Γαλλία να του πουλήσει πλοία μεταχειρισμένα ενώ ήξερε ότι οικονομικώς  είχαμε βουλιάξει.
Σήμερα ανέλαβε καθήκοντα  Προέδρου της βουλής η Κυρία Κωνσταντοπούλου ένας άνθρωπος που και οι εχθροί της τη σέβονται , οι μέχρι τώρα κινήσεις του πρωθυπουργού μας και του υπουργού οικονομικών μόνο θετικές να χαρακτηριστούν μπορούν.
Έχουν επιδείξει σθένος,θάρρος και εκφράζουν την κοινωνία. Αν συνεχίσουν έτσι μόνο καλά μπορούμε να περιμένουμε. Στην προσπάθειά τους  όλοι θα συναντήσουν τεράστιες αντιδράσεις και για αυτό  θυμίζω τα λόγια του Ηλία Ηλιού ενός σοφού.Είχε πει: "Είμαι πικραμένος. Όχι τόσο από τους αντιπάλους μου, που έκαναν στο κάτω κάτω τη δουλειά τους, αλλά από τους ομόφρονές μου. Δεν άφησαν πεπονόφλουδα που τους πετούσε η ντόπια ή η ξένη αντίδραση που να μην την πατήσουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..