Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Η ευγλωττία της μαλακίας, μεγαλομανίας είναι η λεπτομέρεια



Ένα ποσοστό κομματικών Συριζέων θέλουν να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη αυτό βέβαια δεν το λένε ποτέ, μάλιστα το διαψεύδουν μετά βδελυγμίας. Επειδή όμως η ευγλωττία της (μαλακίας) μεγαλομανίας είναι η λεπτομέρεια αρκεί να παρατηρήσει κάποιος τις δηλώσεις τους, τους μορφασμούς τους, το ύφος, την απέραντη
γνώσης τους περί της εθνικής και της διεθνούς πολιτικής,και με τι οικειότητα μιλούν για τον αρχηγό τους.


ΕΕΕ τώρα όμως μας έπρηξαν, διότι με τις ανιστόρητες θέσεις τους προκαλούν ο κύριος Παπαδημούλης και η κυρία Κατριβάνου ξεχνούν ότι τις παρελάσεις τις κάνουμε για να τιμήσουμε νεκρούς που πάλεψαν για την πατρίδα, δεν τις κάνουμε για το αν τους αρέσουν ή όχι μέσα στην υποκουλτούρα τους. Να θυμίσω στους ανιστόρητους και επικινδύνους ότι Πριν 40 χρόνια χάσαμε τη μισή Κύπρο και  πριν 19 χρόνια τα Ίμια.  



Διαβάστε και γελάστε δυο tweet περί της Εθνικής επετείου του Παπαδημούλη



Θερμή παράκληση προς συναρμόδιους: Οι εθνικές επέτειοι να εορτάζονται στο μέλλον, διαφορετικά. Με λιγότερα έξοδα κ χωρίς πολύ "ταρατατζούμ".



"Τα εθνικιστικά συνθήματα των ΟΥΚ στην παρέλαση είναι αντίθετα με την πάγια εξωτερική πολιτική της χώρας. Η κυβέρνηση οφείλει να βάλει φρένο".



Ευτυχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε και η σωστή αντίδραση της κυρίας Δούρου

<<Θερμή παράκληση προς τιτιβίζοντες: τα πολιτικά ζητήματα δεν λύνονται με 140 χαρακτήρες. Άλλο η πολιτική άλλο η αυτοπροβολή...>>

Και για την επομένη περίπτωση αυτοπροβολής  ταιριάζει η παροιμία

Είδε η ψείρα αλώνι, περπατεί και καμαρώνει.

Η Κυρία Κατριβάνου η ψυχοθεραπεύτρια

Η κόρη του πρώην βουλευτή και υπουργού της Ένωσης Κέντρου και του ΠΑΣΟΚ, Ηλία Κατριβάνου, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Δουλεύει ως ψυχοθεραπεύτρια και εκπαιδεύτρια στην επίλυση συγκρούσεων.  Σπούδασε ψυχολογία και επίλυση συγκρούσεων .

Η οποία έκανε τις εξής δηλώσεις


"Τα συνθήματα των ΟΥΚ στην παρέλαση της 25/3 είναι μια ευθεία πρόκληση για τη δημοκρατία
Μαθαίνω για τα συνθήματα των ΟΥΚ στη χθεσινή παρέλαση. Μου φαίνεται εξαιρετικά ανησυχητικό και αδιανόητο να μείνει χωρίς τιμωρία. Είναι δυνατόν; Στην παρέλαση, μονάδες του ελληνικού στρατού, φωνάζουν «Και το όνειρο μας είναι, στην Πόλη εμείς να μπούμε, σημαία να υψώσουμε, τον ύμνο εμείς να πούμε»;

Είναι ευθεία πρόκληση για τη δημοκρατία. Και μας θυμίζει πόσο επείγον είναι το ζήτημα της κάθαρσης του στρατού από τους φασιστικούς και ακροδεξιούς θύλακες που παραμένουν ισχυροί. Η ατιμωρησία (και σε αυτή την περίπτωση) τους εκτρέφει".
Σαν επιστήμονας που είστε κυρία Κατριβάνου θα σας πω κλείνοντας μόνο τούτο η ψυχανάλυση είναι μια θεραπεία από ότι γνωρίζουμε εναντίον της άγνοιας, χρησιμοποιείστε την, καλό θα σας κάνει, και δεν έχει κανένα αποτέλεσμα επάνω στην βλακεία αν φοβείστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..