Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Τρεις καθηγητές - χάθηκε η πατρίδα!Drei Professoren - Vaterland verloren! Μπίσμαρκ



«Τρεις καθηγητές, χάθηκε η πατρίδα» έλεγε ο Μπίσμαρκ, θέλοντας να δείξει  πόσο τραγικά απέχει  η θεωρία από την πράξη. Ο δικός μας, ο Μποδοσάκης , συνήθιζε να λέει, πως δεν χρειάζεται να είσαι καθηγητής οικονομικών για να καταστρέψεις μια οικονομία. Αν είσαι, όμως, αυτό βοηθάει πολύ!
Ασάφεια είναι η αοριστία η ανακρίβεια ο καθηγητής Γ. Βαρουφάκης έδωσε νέο νόημα στην ασάφεια προσθέτοντας τη λέξη δημιουργική. Δηλαδή η...
αοριστία η παρόλα η ανακρίβεια η όπως λέει και ο λαός το μακρύ του και το κοντό του έγινε δημιουργικό .

Δεν επιθυμώ να σχολιάσω την πρότασή του  χαμένες θα πάνε οι λέξεις.

 Πρέπει όμως να αναρωτηθούμε Ο ΣΥΡΙΖΑ με τις Συνιστώσες του έχει πρόγραμμα να κυβερνήσει;
 Έως σήμερα τα πεπραγμένα τους μας δείχνουν ότι έχουν επηρεαστεί από την δημιουργική ασάφεια διαφορετικά δεν εξηγούνται τα πεπραγμένα των έξη εβδομάδων διακυβέρνησης.


Επιπόλαιες σκέψεις που λέγονται σε ταβέρνες από ανθρώπους που έχουν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες ρετσίνας κακής ποιότητος εξαγγέλλονται ότι θα υλοποιηθούν και μερικές υλοποιούνται ή αποσύρονται αν είναι φιλολαϊκές όπως η οικονομική ανακούφιση  των δανειοληπτών ή η  πάταξη της φοροδιαφυγής Νταβατζήδων Μεγαλοκαρχαριών και βλέπουμε τον καθηγητή Πανούση να ελευθερώνει  αλλοδαπούς φορείς μεταδοτικών ασθενειών, εγκληματίες δραπέτες  και χωρίς να έχουν ελεγχτεί να αναμιγνύονται με τον ντόπιο πληθυσμό.

Μια σοβαρή Κυβέρνηση θα είχε πριν αναρριχηθεί ένα πρόγραμμα, Σκιώδεις Υπουργούς και θα προχωρούσε με ρυθμούς, αντιθέτως βλέπουμε την ίδια παλαία παράσταση θεάτρου με άλλους κακούς ηθοποιούς, τον ρόλο του μπουμπούκου που όλοι τον βρίζουν και τον λοιδορούν έχει αναλάβει η Τασία που το προσόν το μοναδικό της  είναι ότι καπνίζει μανιωδώς και τίποτε άλλο α α συγχωρέστε με  ξέχασα να αναφέρω και το θετικό το κολατσιό που έδωσαν στους εργαζομένους στη ΔΕΗ.

Ο Μ Γλέζος διαχώρισε την θέση του και προς τιμήν του και ζήτησε συγγνώμη εσείς τι θα κάνετε κυρίες και κύριοι;

Το 1453 είχαν βάλει τους ρασοφόρους και έλεγαν στον λαό ήταν θέλημα θεού η πόλις να τουρκέψει .Ο Κ Παλαμάς για το ίδιο γεγονός αναφέρει την αλήθεια γράφοντας  Σαν πόρνη καρτέραγε τον Τούρκο να την πάρει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..