Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

«Ου να χαθείς κηφηναριό στων μελισσών το σμήνος / εσύ ζηλεύεις μοναχά την θέση του κηφήνος»



Ελλάδα: Είναι και αυτή η κυβέρνηση τα ίδια ''σκ...'' με τις προηγούμενες????
Κοντά τρεις μήνες στην ''εξουσία'', δεν είδαμε, δεν ακούσαμε να πάει φυλακή (ή να του αποδοθούν κατηγορίες) έστω ένας ''μεγαλόσχημος'' πολιτικός ή ''νταβατζής'', της μίζας, αραχτής, φοροδιαφυγής, ''λίστας'', κατάχρησης-κλοπής δημόσιου χρήματος κλπ. Από κούφια ''θα'' και 
βαρύγδουπες ''εξαγγελίες'', για δήθεν ''πάταξη'' διαφθοράς-διαπλοκής και λοιπά συναφή, ''χορτάσαμε'', αλλά τα 30 τελευταία χρόνια η μόνη ''πρόοδος'' που έγινε στην Ελλάδα ήταν η κλοπή του δημόσιου χρήματος, με ''θεσμοθετημένη'' ασυλία, παραγραφή, ατιμωρησία. Στο σάπιο νεο-ελληνικό ''κράτος-μπορντέλο'', η Ολιγαρχία (''νταβατζήδες'' κλπ) εξακολουθεί να κυριαρχεί, με την βοήθεια της πλειοψηφίας επίορκων πολιτικών-μηδενικών, που η (μηδενική) ''αξία'' τους πιστοποιείται από τις εμφανίσεις τους στα τηλε-''μπορντέλα'' των ''νταβατζήδων'' (τους).

Είναι ''εντυπωσιακό και συγκινητικό'' το ενδιαφέρον δανειστών, χωρών, κυβερνήσεων, ΜΜΕ, για την Ελλάδα
''Γιά το καλό της'' και ''το καλό του λαού της'' πιέζουν γιά νέο ''μνημόνιο'' εξαθλίωσης, για ''συμφωνία'' με τους εταίρους-δανειστές (τοκογλύφους). Και οι εγχώριοι ''ενδιαφερόμενοι''; Αυτοί, απλά τιμούν την ιστορική παράδοση νεο-Ελλήνων ξενόδουλων, δοσίλογων και μαυραγοριτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..