Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Απαραίτητη η βεβαίωση





Θα ήταν ωφέλιμο, πολιτικοί, βουλευτές στην Ελλάδα να έχουν πιστοποίηση από ανεξάρτητη επιτροπή ψυχίατρων ή ΚΤΕΟ, ότι ''στέκουν στα καλά'' τους και, έχουν καλά... ''φρένα'' πριν θέσουν υποψηφιότητα (γιά Βουλή), πριν αναλάβουν καθήκοντα


(υπουργικά). Και μία πιστοποίηση από ανεξάρτητους ελεγκτές (του ''πόθεν έσχες'') για να διαπιστωθεί ότι δεν είναι ''λαμόγια'' κάθε μορφής, δεν θα έβλαπτε.

Ο λαός μέχρι πρότινος αποκαλούσε την βουλή  ''μπορντέλο'', αφού φρόντιζε να στέλνει σε αυτήν -με την ψήφο του- σερνικές και θηλυκές πολιτικές ''πόρνες'', η ημιμάθεια, η ανευθυνότητα και η αχρηστία των οποίων, ήταν εμφανής. Και όλα αυτά με την Ελλάδα διεφθαρμένα χρεοκοπημένη. Και οι ''πόρνες'', αντί να ασχολούνται με την ουσία (οικονομία-χρεοκοπία) ξεμαλλιάζονταν για να έχουν δουλειά οι...''νταβατζήδες'' τους (ΜΜΕ). Και ο ''πέρα βρέχει'' μ@λ@κ@ς λαός, απολάμβανε το θέαμα, δηλ. ξεκατινιάσματα, χωρίς άρτο.

''Εξεταστική Επιτροπή'' για ''μνημόνια'', αλλά από 2009, λες και η κρίση άρχισε 2009. Θέαμα και...''κουκούλωμα'' πάλι, αλά Ελλαδιστάν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..