Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Ο Νίκος Κοτζιάς στα βήματα του Δημήτρη Kosher Αβραμόπουλου;

Διαβάζοντας κανείς το πρόγραμμα του Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορεί να μην πάει ο νους του στο παρελθόν και να μην κάνει συνειρμούς με τις πανομοιότυπες επισκέψεις που έκαναν και ο Γιωργάκης Παπανδρέου και ο Δημήτρης  Kosher Αβραμόπουλος ως
υπουργοί εξωτερικών στο American Jewish Committe. Λες και τα ταξίδια τους στην Νέα Υόρκη και Ουάσινγκτον είναι σαν τα ταξίδια του Απόστολου Παύλου μεταξύ Θεσσαλονίκης και Κορίνθου. Δεν γνωρίζω τι συζητάνε αλλά η American Jewish Committe έλεγε ότι δεν υπήρχε καλύτερος φίλος του Ισραήλ από τον Γιώργο Παπανδρέου και ότι πραγματικός φίλος και τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση ήταν ο Δημητράκης μας. Ίσως ακούσουμε περίπου τα ίδια για τον Κοτζιά αλλά δεν θέλω να το πιστέψω. 

Να και το υπόλοιπο του προγράμματος: 

 Ο Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Κοτζιάς, σήμερα Παρασκευή 24 Απριλίου, τελευταία μέρα της επίσκεψής του στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα συναντηθεί, στη Νέα Υόρκη, τοπική ώρα 9:00, στα γραφεία της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της Ελλάδας στον Ο.Η.Ε., με τον Προσωπικό Απεσταλμένο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ, κ. Μatthew Nimetz. 
Στη συνέχεια, ο κ. Κοτζιάς, θα συναντηθεί με τους κυρίους Stanley Bergman και David Harris, Πρόεδρο και Εκτελεστικό Διευθυντή της American Jewish Committee αντίστοιχα. 
Ο Υπουργός Εξωτερικών, θα έχει συνάντηση, στις 10:30, με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, κ. Ban Ki-moon. Θα ακολουθήσουν δηλώσεις προς τους εκπροσώπους του Τύπου.
Εν συνεχεία, o κ. Κοτζιάς θα έχει συνάντηση, στις 13:30, στην Αρχιεπισκοπή, με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, κ. Δημήτριο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..