Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Τα λόγια είναι φτηνά, εκτός αν τα λένε στη Βουλή και τότε μας κοστίζουν ακριβά.



Στην Ελλάδα της ανευθυνότητας, αρπαχτής και του ''χαβαλέ'', ΠΑΝΤΑ φταίνε οι άλλοι, δηλ. ''οι ξένοι''. Για την μικρασιατική καταστροφή, έφταιγαν οι Γάλλοι. Για τον εμφύλιο οι Βρετανοί, γιά την χούντα οι Αμερικάνοι. Γιά την άγρια σπατάλη, τον αλόγιστο υπερδανεισμό και το υπερτροφικό Δημόσιο με τους ''ημέτερους'', που οδήγησαν στην πτώχευση και στα ''μνημόνια'', φταίει, η... ''τρόϊκα''. Ο ''μάγκας'' νέο-Έλληνας ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ποτέ. Πάντα φταίνε οι άλλοι. Αλλά τι να περιμένει κανείς από..
έναν λαό που ''προσκυνά'' και υποδέχεται με ''τιμές αρχηγού κράτους'', λείψανα.
Το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι η ''οικονομική κρίση'', εξαιτίας σπατάλης και πελατειακού κράτους. Οικονομικές κρίσεις και χρεοκοπίες υπήρξαν αρκετές. Το σημερινό πρόβλημα της Ελλάδας είναι η ολική παρακμή, η σαπίλα κράτους και ''δημόσιου βίου''.
Αλλά το πιο ωραίο στο ''τρελλοκομείο η Ελλάς'' είναι το ακόλουθο: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που διαπραγματεύεται με τους ''τροϊκανούς'' συμφωνία για χρήμα και νέο ''μνημόνιο'' είναι...αντιμνημονιακή, επειδή έτσι δηλώνει; Μήπως η Ελλάδα έστειλε στον ''αγύριστο'' δανειστές ''τρόϊκα'', βγήκε από τα ''μνημόνια'' και δεν έχει σχέσεις μαζί τους ή κήρυξε επίσημα χρεοκοπία και δεν το μάθαμε; Τα ''μνημόνια'', που υποδούλωσαν την χώρα οικονομικά, ζουν και βασιλεύουν από κυβερνήσεων Γ. Παπανδρέου, Λ. Παπαδήμου, Αντ. Σαμαρά, Αλ. Τσίπρα. Και αυτό ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, δεν μπορεί  να μετονομαστεί, όπως θα ήθελε ο κάθε 'Ελληνας πολιτικός. Ας καταλάβουμε ότι η Ελλάδα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το πρόβλημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το πρόβλημα της Ευρωπαϊκής 'Ένωσης είναι η ίδια η Ευρωπαϊκή 'Ένωση και οι λάθος πολιτικές της.
Μαζί με όλα αυτά ''ξεπετιέται'' και η νεο-ελληνική απλούστευση των πάντων, μεταξύ φραπέ και ''μαγκιάς'' περί  ΑΣΤΑ ΜΩΡΕ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ


Είμαστε σίγουροι, ότι η Ελλάδα διαθέτει αρκετά πολιτικά-κομματικά ''λαμόγια'' γιά σημαντικές θέσεις εκτός χώρας. Δεν έχει σημασία αν έχουν τα προσόντα, τις ικανότητες, αλλά έχουν ''διαπρέψει'' σε τομείς γελοιότητας, μίζας, ρουσφετιού, διαπλοκής, διαφθοράς και βασικά στα τηλεοπτικά ''πρωϊνάδικα'' των ''νταβατζήδων'' τους.
Σημ.: Μετά την τοποθέτηση του Χρ. Παπουτσή στην ''Παγκόσμια Τράπεζα'' πιστεύουμε ότι καλό θα ήταν να διοριστεί στο ΔΝΤ κομματική ''τηλεπερσόνα'', π.χ. η Ραχήλ ο Άδωνης, ο Παπαδημούλης, o Μιχελογιαννάκης, ο Φίλης. Και αν δεν θέλουν αυτοί, υπάρχει ο 'Ακης (Τσοχατζόπουλος), ο Μαντέλης, ο Τσουκάτος και δεκάδες άλλοι ισάξιοί .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..