Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Θαύμα Θαύμα Χριστιανοί.



Έγινε και αυτό. Κάθε μέρα βλέπουμε να επιβεβαιώνονται οι Μακαρισμοί. Σήμερα είδαμε Το Μακάριοι οι Διψώντες την Δικαιοσύνη. Το Κακούργημα έγινε πλημμέλημα. Όπως είπε και ο Maurice Chapelan Δικαιοσύνη είναι η δίκαιη κατανομή της αδικίας ,ο Αμερικανός πρόεδρος James Madison το λέει καλύτερα: Όταν υπάρχει το συμφέρον και η
εξουσία για να γίνει μια αδικία, κατά κανόνα θα γίνει αδικία .Η Κούβελου Μητσοτάκη Μπακογιάννη αθωώθηκε για το ένα εκατομμύριο ο Παπακωνσταντίνου  πλήρωσε λίγα λεφτουδάκια και είναι έξω ο Γ Καρατζαφέρης θα την πλήρωνε; Όπως είπε και ο Βολταίρος : Θ’ αφήσουμε αυτόν τον κόσμο ακριβώς έτσι όπως τον βρήκαμε: ανόητο, άδικο και κακό.
Στα «μαλακά» έριξαν τον Γ. Καρατζαφέρη για τα αδήλωτα 6,6 εκ. ευρώ - Θα δικαστεί για πλημμέλημα
Το Συμβούλιο Εφετών με βούλευμά του παραπέμπει σε δίκη για πλημμέλημα τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη για αναληθές πόθεν έσχες που αφορά τη μη δήλωση ποσού 6,6 εκατομμυρίων ευρώ. Κατά τη κρίση των μελών του δικαστικού συμβουλίου  το γεγονός της μη δήλωσης των  6,6 εκατομμύριων ευρώ της off shore Catalina Ltd δεν έγινε επ΄ωφελεία της ιδιότητος του κατηγορουμένου ως εκ τούτου το αδίκημα δεν μπορεί να λάβει κακουργηματική μορφή. Όπως επισημαίνουν οι δικαστές ο νόμος θέτει ως πρόσθετη προϋπόθεση για να χαρακτηριστεί κακούργημα το αδίκημα, πέραν του ύψους του ποσού (άνω των 300.000 ευρώ) και το γεγονός ότι η  μη δήλωσή του γίνεται επ΄ ωφελεία της ιδιότητας του εμπλεκομένου.
Της αδικιάς τα λάχανα καζάνι δε τα βράζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..