Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Καθρεφτάκια, Χάνδρες, καραμέλες για τους Ιθαγενείς.


Ο αυτοαποκαλούμενος άγγελος της κάθαρσης Τσίπρας με τον συνοδοιπόρο του Πανούλη κάνουν δηλώσεις διαρρέουν διάφορα δήθεν και νομίζουν ότι οι χαχόλοι οι Έλληνες τα χάφτουν αυτά που λένε.
Ας δούμε  λοιπόν τα πεπραγμένα των τελευταίων ημερών.

Ο Καμένος καταθέτει στις δικαστικές αρχές για δημοσιογράφους και ΜΜΕ, ιστιότοπους ότι συμμετείχαν σε σκάνδαλο του  ΚΕΕΛΠΝΟ. Αμέσως αντιδρούν ορισμένοι και μετά επιτάσεως δηλώνουν άγνοια και μη συμμετοχή τους, ενώ ταυτόχρονα δίνουν εντολή στους δικηγόρους τους να καταθέσουν μήνυση εναντίων των συκοφαντιών του
Πανούλη. Ο Καμένος έχει ιστορία με τα δικαστήρια και τα φληναφήματα που κατά καιρούς πετάει .Ποιος δεν θυμάται τα πυροτεχνήματα  και τις λεχτικές βόμβες που κατά καιρούς βάζει. Ας θυμηθούμε την περίπτωση του Αειμνήστου  Χ Ράπτη που τον ενέπλεκε στην 17 Νοέμβρη;  ων ουκ εστίν αριθμός των ατοπημάτων του και των δήθεν  καταγγελιών του. Εύκολα  θύματα οι δημοσιογράφοι ,κουβέντα και μιλιά όμως για το πόρισμα και τον έλεγχο του ΣΔΟΕ περί ΚΕΕΛΠΝΟ γιατί; Κάνει τζιζζζζ;

Τι να πρωτοθυμηθεί  κανείς  μέσα σε έξη μήνες για τον καμένο ,τον εκσυγχρονισμό των αεροπλάνων ή τις δικαιολογίες του. Την πρόταση για συνεκμετάλλευση των πετρελαίων ,την παραχώρηση της Καρπάθου για αμερικανική βάση ή το τελευταίο του ατόπημα που είναι για γέλια; Ανασυστήθει η ΜΟΜΑ κατόπιν διαταγής  του και καλώς έπραξε. Που πήγε όμως να κάνει την πρώτη της δουλειά; Εδώ κλαίμε ή γελάμε ανάλογα με την διάθεση του καθενός. Στην Ικαρία το γυναικονήσι  του, σε όλη την Ελλάδα μπορούσε να πάει αλλά εκεί πήγε. Αν του τεθεί η ερώτηση όπως πολλές φορές το έχει πει και μόνος του, πράττει ότι πράττει για το εθνικό συμφέρον και την Ελλάδα και τους  Έλληνες υπερασπίζεται. Ε λοιπόν ΚΑΜΕΝΕ ποιο πολύ υπερασπίστηκες τους καταπατητές της νήσου Δοκού και έδωσες μάχη να μην τους διώξουν(ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ) παρά τα συμφέροντα των ΕΛΛΗΝΩΝ και της ΕΛΛΑΔΟΣ.  



Ο τσιπρας και ο στενός  του κύκλος έλεγαν περί καθάρσεως και ότι σκάει μεγάλο σκάνδαλο με επιχειρηματία που θα θα θα..όλα στην φόρα ,κάθαρση κλπ. Ο κόσμος που υποφέρει, ζητά αίμα από αυτούς που τα έφαγαν. Και ποιόν έδωσαν; Τον Ρέστη τον εφοπλιστή ,που και οι Αμερικανοί τον κατηγόρησαν ότι έκανε δουλείες με Ιρανούς και δεν κατάφεραν τίποτε. Φαίνεται ότι φτάνει ότι είναι εβραϊκής καταγωγής άρα κακούργος οι κουτοχωριάτες Ιθαγενείς θα το χάψουν!!!!!!.  



Το πόρισμα για τον Βίκτωρα Ρέστη στηρίζεται αποκλειστικά σε καταθέσεις μαρτύρων οι οποίοι για χρόνια βρίσκονται σε δικαστική αντιδικία με τον εφοπλιστή.



Άλλοι απ’ αυτούς που κατέθεσαν χρωστάνε εκατομμύρια ευρώ στον Βίκτωρα Ρέστη και γι’ αυτό διαμόρφωσαν μια ενότητα γραμμής στις καταθέσεις με στόχο να τον θέσουν σε δικαστική ομηρία αποφεύγοντας στη συνέχεια να εκπληρώσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις και να χρησιμοποιήσουν την παραπομπή του ως όπλο στα αστικά και ποινικά δικαστήρια, τα οποία θα κληθούν να επιλύσουν τις διαφορές τους.



Αξίζει να σημειωθεί ότι το τελευταίο διάστημα ο Βίκτωρ Ρέτσης που συγκαταλέγεται στους εκατό μεγαλύτερους εφοπλιστές παγκοσμίως δέχονταν εκβιαστικές πιέσεις από διάφορα συστήματα της διαπλοκής καθώς και από πρόσωπα τα οποία εμφανίζονται ως λόμπι με δήθεν ισχυρές πιέσεις στη δικαιοσύνη.



Γι’ αυτό απαιτείται λεπτομερής και προσεκτική διεύρυνση των καταγγελιών και κυρίως αυτά τα οποία οι μάρτυρες περιγράφουν ως γεγονότα ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για στημένες καταθέσεις κάποιων που είχαν συμφέρον για να στήσουν την παραπομπή του.



Βεβαίως είναι γνωστός ο βίος και η πολιτεία του Αν. Πάλλη καθώς και η εγκληματική του δραστηριότητα την οποία πρώτος κατήγγειλε στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές ο Βίκτωρ Ρέτσης. Γι’ αυτό δεν μπορούν να φορτώνονται τα αδικήματα του Αν. Πάλλη στον Ρέστη και μάλιστα με τέτοιο τρόπο που δημιουργούν συγχύσεις και εντυπώσεις..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..