Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Κάθε λογικός άνθρωπος, κάθε τίμιος άνθρωπος πρέπει να αντιμετωπίζει τη σέχτα των πολιτικών με τρόμο.

Όλοι τους θέλουν να σώσουν την Ελλάδα και να κάνουν τους Έλληνες περήφανους μα ο σκοπός τους, ο πραγματικός είναι η άγρα της εξουσίας και μόνον .
Οι Υποσχέσεις τους άπειρες όταν έρχονται και όταν φεύγουν μια και μόνον δικαιολογία πάντα:  δεν φταίνε αυτοί αλλά οι άλλοι που δεν τους επέτρεψαν να  ολοκληρώσουν το έργο τους.
Πάλεψαν τα σκοτεινά κέντρα όμως….. Για να υλοποιήσουν τις υποσχέσεις τους φέρνουν και τεχνοκράτες, διακεκριμένους από την
αλλοδαπή, αλλά  άγνωστους στην πλειονότητα των Ελλήνων.
Πρώτος διδάξας ο εθνάρχης Καραμανλής. Μας έφερε τον άγνωστο καθηγητή του Μπέρκλεϋ τον οικονομολόγο Ανδρέα Παπανδρέου το γένος Μινέικο ότι θα έσωνε την Ελλάδα.
Ο Παπανδρέου έφερε τον Αρσένη το γένος Ραζή. Ο Μητσοτάκης (αυτός που έχει συγγένεια με τους Μπεν-Ζελόν) απέπεμψε τον Σαμαρά που γιαγιά του ήταν Μπενακί αλλά αυτός μας ξανά-ήρθε σωτήρας μετά από 20 χρόνια. 
Στο μεσοδιάστημα είχαμε για μία 8ετία τον Αουρόν Αβουρή – τον Κωνσταντίνο Σημίτη μωρέ- πρωθυπουργό με τον Τσουκάτο βοηθό. Να μην ξεχνάμε και τον Αλογοσκούφη (που δεν ξέρουμε που κρατάει η σκούφια του) του Κωστάκη του Καραμανλή.  Και ο Γιωργάκης μας επέβαλε τον Μόσιαλο. Εβραιόπουλο και αυτό. Μπρος στον κίνδυνο τα μεγάλα κεφάλια βάλαν τον Παπαδήμο πρωθυπουργό, που στο διάγγελμά του όταν ανέλαβε με ξενική προφορά (ο άνθρωπος δεν έχει μάθει να μιλάει ελληνικά καλά.) Πέταξε 5 τσιτάτα αμερικάνικα του Λίνκολν και του Κένεντυ έκανε ότι έκανε και μας έκανε τζα.
Ο Σαμαράς καταστρατηγώντας τα πάντα ήθελε να αφήσει σε καλό πόστο την Μισέλ Ασημακοπούλου (εβραιοπούλα από μάνα-ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΚΟ) αλλά τον κράξανε και δεν τα κατάφερε. Άφησε βέβαια τον τεχνοκράτη του, τον Στουρνάρα σε πολύ καλό πόστο.
Τώρα μετά τον Γιάνη με το ένα –ν- είδαμε τον Τσακαλώτο, τον νέο σωτήρα. Από πού κρατάει η σκούφια του δεν ξέρω. Από το Ρότερνταμ λένε. Το μόνο που είδα είναι ότι κάνει μεγάλη προσπάθεια να μιλήσει τα ελληνικά. Μια και το πνεύμα της εποχής είναι να ομονοήσουν προτείνω να στέλνουν τεχνοκράτες με σωστή γνώση της ελληνικής γλώσσας, ηθών και εθίμων και προπάντων θρησκεύματος και λέω θρησκεύματος γιατί νομίζουν ότι είμαστε σαν την γυναίκα του Ιωνά που πίστεψε την ιστορία με την φάλαινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..