Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Γιατί γελάμε -πάλι- με τον αρχιεπίσκοπο ''Αμερικής'', Δημήτριο


Αφού ο αποτυχημένος γελωτοποιός, αρχιεπίσκοπος ''Αμερικής'' Δημήτριος (γνωστός και ως ''γιαγιά''), πήρε έμμεσα θέση υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, νομίζοντας
-κατά φαντασίαν- ότι εκφράζει την... Ομογένεια, τώρα χαιρετίζει το ''κλίμα σύμπνοιας'', πιστεύοντας ότι οι Ομογενείς, που γύρισαν την πλάτη στις εκκλησίες-μαγαζιά του, τρώνε κουτόχορτο ή ότι ''αποδέχονται'' τις σαχλαμάρες του.
Και γιά να γελάσετε (από ανακοίνωση 6 Ιουλίου '15): O αρχιεπίσκοπος Δημήτριος «...διαβεβαίωσε ότι από πλευράς Ομογενείας υπάρχει πλήρης η διάθεση συμπαραστάσεως, συνοδευόμενη από εκτενείς δεήσεις και ικεσίες υπέρ επεμβάσεως του Θεού σ' αυτή την δύσκολη ώρα για την Ελλάδα». Και παπάς και παπατζής ο αρχιεπίσκοπος. 'Οπως πάντα, γιά γέλια. Ας αναμένουμε λοιπόν την ''επέμβαση του Θεού'' εξαιτίας...''δεήσεων'' και... ''ικεσιών''. Γιά τώρα, ας ερωτήσουμε αν οι της ''εκκλησιαστικής μαφίας'' μας στις ΗΠΑ (αρχιεπίσκοπος, μητροπολίτες), έδωσαν (από την τσέπη τους) έστω 100 δολ. σε μιά φτωχή οικογένεια στην Ελλάδα της οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..