Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Υπό "βουλγαρική κατοχή" στη Θράκη πάρκα και παραλίες. Τουρισμός από τα Βαλκάνια. Τα βρήκαν από τις μανάδες τους.



Βουλγαρική κατοχή που αφήνει πίσω της σκουπίδια, καταλαμβάνει δημόσιους χώρους πρασίνου και δεν προσφέρει τίποτα στην Ελληνική οικονομία.

Οι παραπάνω "παραθεριστές" δεν αφήνουν ούτε ένα ευρώ σε κάποιο ελληνικό ταμείο! Ύπνος δωρεάν, φαγητό δωρεάν αφού τρώνε αυτά που φέρνουν από τα σπίτια τους, μπάνιο δωρεάν αφού υπάρχουν παραλίες free, βενζίνη δωρεάν μια και φροντίζουν να έρχονται φουλαρισμένοι από την πατρίδα τους και το κορυφαίο όλων, έρχονται όποτε θέλουν δωρεάν μια και
κανένας πανέξυπνος πολιτικός μας δε σκέφτηκε να θεσπίσει την περιβόητη "βινιέτα" των 5 ευρώ, το χρηματικό αντίτιμο διέλευσης της χώρας, και στους Βούλγαρους, όπως το πληρώνουμε όλοι οι Έλληνες για να μπούμε στη χώρα τους. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο μόνο πέρασαν στη χώρα μας 60.000 Βούλγαροι, και αυτό γίνεται όλο το καλοκαίρι και όλον τον χρόνο. Πόσα ευρώ χάνονται...; Γιατί πρέπει να πληρώνουμε μόνο εμείς σε αυτούς το χαράτσι εισόδου...; Και για να τελειώνω με την Κυριακάτικη αγανάκτηση, επανερχόμενος στο θέμα της παραλίας, να σημειώσω πως τα σκουπίδια είναι σκορπισμένα παντού αλλά κι αυτά που είναι, υποτίθεται, στους κάδους πρέπει να ξεπερνούν σε ύψος τα δυο μέτρα. Κατά τα άλλα ανήκουμε στην Ευρώπη και καλώς μας ήρθε η ανάπτυξη...!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..