Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Ο Τσίπρας έκανε διακοπές σε βίλα που του "παραχώρησε" ο Προκοπίου. Ποιος είναι όμως ο κ. Προκοπίου.




Εφοπλιστής με 130 ακίνητα που τον κυνηγάει τον ΣΔΟΕ με νύχια και με δόντια.
Για παράδειγμα: Σύμφωνα με το τρισέλιδο πόρισμα που υπογράφει ο κ. Ευάγγελος Καραμάνος, αναφέρεται ότι οι υπηρεσίες του ΣΔΟΕ προέβησαν σε
ενδελεχή έρευνα δεκάδων υπεράκτιων εταιρειών και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το πρόσωπο που εμφανίζεται ως διαχειριστής είναι ένας απλός έμμισθος υπάλληλος των εταιρειών του εφοπλιστή κ. Προκοπίου και το υποκρυπτόμενο πρόσωπο αυτών των εταιρειών είναι ο ανωτέρω εφοπλιστής. Ο κ. Νικολόπουλος εν συνεχεία αποκαλύπτει ότι το πόρισμα επίσης αναφέρει ότι θα πρέπει «ο έλεγχος αυτός να τελεσφορήσει με τη λήψη στοιχείων από το σύστημα TAXIS». Και ακόμη «Από τα στοιχεία όπου μέχρι σήμερα έχουν συλλεχθεί από την έρευνα που αφορά στον εφοπλιστή κ. Προκοπίου, προκύπτει ότι ο ανωτέρω είναι ο φυσικός και πραγματικός ιδιοκτήτης τόσο των κυπριακών εταιρειών, όσο και των ακινήτων που αυτές έχουν στην κατοχή τους. Συνεπώς δεν εμπίπτει στις εξαιρέσεις του νόμου 3091/2002 και θα πρέπει να ελεγχθεί σχετικά με την υποχρέωση καταβολής του ως άνω φόρου».
Και δείτε εδώ τι περιουσία διαθέτει ο Προκοπίου.

Με αυτούς συναγελάζεται ο Αλέξης. Βέβαια δεν πρέπει να σκεφτούμε αμέσως τα χειρότερα για τον πρωθυπουργό μας. Και άλλος πρωθυπουργός με τον Μελισσανίδη κολλητοί ήταν. Δεν είναι κάτι κακό. Και να θυμηθούμε ότι και η κουμπάρα του Μεϊμαράκη κοιτάζει τον κόσμο μέσα από ένα καγκελωτό προίσμα.

Δεν πρέπει να κρίνουμε τους ανθρώπους από τις παρέες τους. Ας μην ξεχνάμε πως ο Ιούδας είχε ανεπίληπτους φίλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..