Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Παπαδημούλης: Χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως επικίνδυνο ή καραγκιόζη;

Χθες βγαίνει ο Μητρόπουλος και μας ενημερώνει για το πόσο σκληρό είναι το νέο μνημόνιο, ότι ο 80% του κόσμου δεν θα πάρει ποτέ σύνταξη, ότι οι περισσότεροι βουλευτές θα έχουν συνειδησιακό δίλημμα στην ψηφοφορία. Λέει
χαρακτηριστικά «Θα αναφέρω μόνο δύο στοιχεία. Καμιά γυναίκα και κανένας νέος αν δεν κλείσει 40 χρόνια εργασίας, δεν θα παίρνει σύνταξη. Αυτό σημαίνει ότι το 80% δεν θα πάρει ποτέ σύνταξη, καθώς σε μία θρυμματισμένη οικονομία, όχι τα 12.000 ένσημα, αλλά ούτε τα 6.000 δεν θα μπορέσουν να πιάσουν. Επίσης, το εγγυημένο της σύνταξης δεν θα δίνεται πριν το 67ο έτος. Είναι το αγριότερο μέτρο που μπορεί να ληφθεί»

Σήμερα ο Παπαδημούλης μας ενημερώνει  ότι το περιεχόμενο συμφωνίας είναι ναι μεν «οδυνηρό» ωστόσο ο ίδιος το χαρακτήρισε «ηπιότερο»  σε σχέση με τα μέτρα που έχουν εφαρμόσει τα τελευταία χρόνια η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.


«Το οδυνηρό περιεχόμενο της συμφωνίας, είναι σαφώς ηπιότερο, σε σχέση με όσα εφάρμοσαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Η αντιπολιτευτική σπουδή τους, δεν πείθει..», σημείωσε ο ευρωβουλευτής.

Έχουμε μία ερώτηση για τον κ. Παπαδημούλη. Χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως επικίνδυνο ή καραγκιόζη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ρίξε και εσύ μια αλήθεια ή ένα ψέμα ή κι ακόμα άλλη μιά αοριστία..